Menu

Očarljivi dodatki za pse

Tokrat smo se posvetili čudovitim dodatkom za naše štirinožne pasje prijatelje.

Home » Abenteuer planen » Kurzmeldungen_Abenteuer_mitFreunden - 04.2017

Umetnica ličenja Jasno Oklešen je svojo ljubezen do umetnosti  in mode združila s poklicem in preprosto zaživela svoje sanje.

Že kot otrok je Jasna spremljala modne smernice pri ličenju in srkala znanje, kasneje pa je z nadgradnjo študija svojo ljubezen do ličenja spremenila v posel. Danes je ponosna lastnica Carpus Make up Centra, ki vsem mladim in željnim znanja pomaga k uresničitvi sanj vsakega make up artista.

Znanje učencem podaja na prijeten in zabaven način, z veliko prakse in predstavitvijo najnovejših modnih smernic, k sodelovanju pa povabi tudi svetovno znane vizažiste in predavatelje. Poleg trimesečnih izvajanj tečajev ličenja izvaja tudi dm Akademije ličenja, kjer se posveti dekletom iz vse Slovenije in jih uči osnovnega ličenja za vsak dan. V treh urah vodi dekleta skozi dnevno in večerno ličenje, dotakne pa se vseh tem, od prave izbire tena in formule tekoče podlage, do nege kože in najnovejših trendov ličenja.

Poleg mnogih modnih revij in modnih zgodb, Jasna že tretje leto uspešno sodeluje tudi pri dm look kampanji, kjer vsakič znova ustvarja nove looke in predstavlja najnovejše trende v ličenju. Pravi, da ji je v čast sodelovati pri dm look kampanjah, saj lahko sodeluje z zanimivimi modeli in profesionalno ekipo, ki poskrbi, da je končni izdelek iz projekta v projekt boljši.

Tudi vi se lahko naučite ličenja pri vrhunski vizažistki Jasni Oklešen. Več informacij najdete tukaj.

Gor
OKMehr Information