Menu

Devetdeseta so nazaj!

Ne le čevlji s platformo, kratki topi in barvasti lasje...Iz 90ih se vrača tudi make up!

Home » Lepota » Devetdeseta so nazaj! - 10.2017

Devetdeseta. Čas pop glasbe, čevljev z visoko platformo, kratkih majic in hlač z visokim pasom. Čas, ko je Gwen Stefani navduševala z rjavo šminko v videospotu Don’t Speak, na rdečih preprogah pa Victoria Beckham iz pop skupine Spice Girls, igralka Angelina Jolie, Beyonce iz skupine Destiny’s Child in še mnoge druge. Rjava šminka je zaznamovala devetdeseta, sedaj pa se vrača v polnem zagonu in s tem močno konkurira večni rdeči šminki.

 

Obratni eyeliner na očeh

Najnovejši trend poudarjenih oči boste našli tudi pod imenom »reverse eyeliner«. Gre namreč za eyeliner črto pod očesom, s katero boste poudarili spodnjo linijo očesa. Lahko se odločite za bolj strogo in natančno črto, ki jo ustvarite z eyelinerjem, če pa bi želeli bolj zmehčan in zadimljen videz, pa lahko črto zabrišete s senčilom za oči.

 

Nasvet: Za večji efekt in mačji videz oči lahko eyeliner črto ustvarite tudi nad očesom in jo ob zunanjem kotičku oči povežete skupaj s spodnjo.

 

Precizno. Obratno eyeliner črto boste najlažje ustvarili s črtalom za oči L’Oreal Super Liner Perfect slim. Z inovativno ”Black ink” formulo je liner zavidljivo črn, enostaven za nanašanje, dolgo obstojen in enostaven za odstraniti.

 

Ustnice

Privoščite jim rjav odtenek rdečila za ustnice, ki se ponovno vrača v modo. Pazite le, kateri odtenek izberete. Temnolaske posegajte po temnejših odtenkih tople rjave in mahagoni barve, svetlolaskam pa bo bolj pristajala karamelno rjava.

 

Čokoladno. Mat šminka v rjavem odtenku Loreal Color riche mat rdečilo za ustnice 634 je idealna za jesen in zimo. Kljub temu, da je njen zaključek mat, se enostavno nanaša in ustnic ne izsuši.

 

Trend devetdesetih je poustvarila in reciklirala tudi priljubljena slovenska blogerka Ajda Sitar.

 

Gor
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z nadaljnjo uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o tem V redu