Menu

Diva look

Videz z rdeče preproge na vašem obrazu.

Home » Lepota » Diva look - 02.2017

Ste vedno le občudovali videz Instagram deklet, nikoli pa se ga niste lotili sami? Z malo spretnosti bo uspelo tudi vam. Glamurozen make up iz rdeče preproge ni bil še nikoli tako dosegljiv in enostaven.

Videz, s katerim bi navdušile tudi na rdeči preprogi.

OČI

Vse kar potrebujete, je nekaj različnih odtenkov zemeljsko rjavih tonov, ki jih boste zasenčili med seboj. Izberite svetel, pudrast odtenek senčila in ga nanesite na spodnji lok obrvi in po večjem delu celotne veke. Nato z malo temnejšim odtenkom rjave po pregibu vaše veke nežno zarišite črto, ki naj bo v mat odtenku, brez bleščic. Pri tem izberite ožji čopič, ki ne sme biti preveč razpršen, da bo linija senčila bolj ostra. Z nežno rjavim odtenkom, svetlejšim od črte, nežno zabrišite predel nad črto in pod obrvjo. V zadnjem koraku še enkrat narišite temno črto v pregibu in zabrišite le zgornji del nad črto. Z malo vaje in potrpežljivosti bo uspelo tudi vam.

Za podnevi in ponoči. Rimmel Magnif’eyes paleta senčil za veke vsebuje vse potrebne odtenke, da ustvarite malo drugačen videz vaših oči. Senčila so mat in bleščeča, tako da z njimi lahko dnevni videz nadgradite tudi v večernega.

Bi radi Evo C. Zimet bolje spoznali? Preberite intervju iz zakulisja snemanja dm look kampanje.

USTNICE

Se strinjate, da diva ni diva brez rdečih ustnic? Izberite mehko teksturo kraljevo rdeče barve, ki bo popolno naličenim očem dodala piko na i.

Nasvet: Za daljšo obstojnost rdečila za ustnice, te obrobite še s črtalom v isti barvi.

Rdeče in dišeče. Rdečilo za ustnice Rimmel The Only 1 bo navdušilo še najzahtevnejše dive. Ker letošnji pomladni trendi kar kričijo po rdeči barvi, bo to primerno tudi za vsakdanjo uporabo, saj ustnic ne bo izsušilo. Po vrhu vsega pa še tako lepo diši.

 

 

 

Kateri look pa je tebi najbolj všeč?

Ugani, kateri #dmlook poustvarjamo danes? Predstavila ga je @evaahacevcic_pakiz #feelinglovely #lovelook #inspired #dmslovenija #maxfactor

A post shared by dm drogerie markt Slovenija (@dm_slovenija) on

 

DIVA LOOK V 1 MINUTI

Ustvarite Diva look korak po korak

PODROBEN VIDEO, KAKO USTVARITI DIVA LOOK

Gor
OKMehr Information