Menu

Drzne obrvi

Novi trendi pri oblikovanju obrvi.

Home » Lepota » Drzne obrvi - 04.2017

V preteklosti so bile v modi populjene, ozke obrvi, v obliki tanke črte, trenutni modni trendi pa narekujejo pravo nasprotje.

Obrvi

Obrvi so kot nekakšen okvir obraza in tako bo, če sledimo modnim smernicam, tudi ostalo. V preteklosti so bile v modi populjene, ozke obrvi, v obliki tanke črte, zadnja leta pa so se trendi preusmerili h gostim, a še vedno urejenim obrvem. Tudi v prihodnosti bodo moderne goste, temne in polne obrvi, a ne več urejene. Trendi gredo v smeri naravnega, divjega in drznega videza.

Do sedaj so bile obrvi lepo negovane, pristrižene in počesane v smeri njihove rasti. V prihodnosti pa naj bi se tudi te meje porušile. Po principu »nazaj k naravi« se vračamo k prvotnemu videzu obrvi. Če smo jih sedaj česali v smeri rasti, jih bomo v prihodnje v nasprotni smeri. Notranji oglati robovi bodo poudarjeni, kot bi z namrščenim čelom obrvi želeli potegniti skupaj.

Naraven, drzen videz bomo dosegli, če jih pobarvamo ali poudarimo s temnim svinčnikom, potem pa jih z nekaj gela za obrvi počešemo navzgor in v nasprotni smeri rasti dlak, pri tem pa je optimalno, da niso vse dlačice obrnjene v isto smer.

To izgleda približno tako, kot bi razkuštrali pravkar oblikovano pričesko. Z ustvarjanjem »naravne divjosti« predel okoli oči postane središče obraza. Ne glede na to, ali imate močne ali redke obrvi, boste s pomočjo spodnjih nasvetov in z nekaj pripomočki preprosto oblikovali svoje obrvi tako, kot zapovedujejo trendi. Puljenju in voskanju pa se lahko do nadaljnjega povsem odpovemo.

Nasvet: Prisluhnimo specialistom v frizerskih in kozmetičnih salonih, saj točno vedo, kaj je pri oblikovanju in barvanju obrvi pomembno.

Enostavno oblikovanje

Zapolnite prazna mesta. S senčilom za obrvi trend IT UP eyebrow powder zapolnite prazna mesta v obrveh, da bodo izgledale enako polne in goste.
Zgostite. Z BeYu Eyebrow Booster gelom, boste obarvali svetle obrvi in jih tako zgostili.
Utrdite. Da bodo vaše obrvi ostale na mestu in v pravilni liniji, jih utrdite z BeYu eyebrow gelom za obrvi.
Za preciznost. Najbolj natančno in najlažje boste dlačice izrisali z BeYu eyebrow linerjem. Pazite le, da bo ta v podobnem odtenku vaših obrvi.
Si upate? Za pisane obrvi izberite maskaro BeYu ColorPlay lash tip, ki bo poleg trepalnic v različnih barvah obarvala tudi vaše obrvi.

Videz gostih obrvi

S svinčnikom, toniranim gelom ali maskaro za obrvi, jih lahko enostavno potemnimo, hkrati pa bodo videti tudi gostejše. Maskara za obrvi z mikrovlakni na obrvi prilepi drobna vlakna in jih tako zgosti. Ne glede na to, kaj uporabimo, važno je, da pri tem ne barvamo kože, temveč le obrvi v smeri njihove rasti. Vedno izberemo barvo, ki je en ali dva odtenka temnejša od naše naravne barve.

Polnilo za obrvi v obliki svinčnika

Če so vaše obrvi redkejše, jih lahko na različne načine optično zgostite oz. zapolnite vrzeli. Najprimernejši za to je puder za obrvi, ki ga lahko nanesemo s čopičem ali pa uporabimo kar puder v obliki svinčnika. Prednost pudrov je, da obstaja zelo široka paleta barv. Za nanos so primerni čopiči s tanko, čvrsto in rahlo poševno konico. Pomembno je, da pazimo, da ne nanašamo prevelikih količin, saj tako obrvi ne bodo več videti naravno. Ko obrvi počešemo v želeno smer, jih utrdimo z gelom. Tako bodo ostale ne svojem mestu, nanos pa bo obstojen dlje časa.

Barvanje obrvi

V preteklosti je bil postopek temnjenja zelo svetlih obrvi precej nemogoč, danes pa nam je za to na voljo cela paleta možnosti. Ena izmed trajnejših variant je barvanje, ki je primerno predvsem takrat, ko ne želite vsakodnevno uporabljati ličil za obrvi. Posebne barve za obrvi so poceni in preproste za uporabo, a običajno na voljo v le nekaj odtenkih. Če je le mogoče, naj bodo obrvi vedno temnejše kot lasje. Za t.i. »hladne tipe« z modrimi očmi in črnimi lasmi se priporoča uporaba hladnih odtenkov na obrveh, ženske z zelenimi očmi in rjavimi lasmi oz. »topli tipi« pa naj raje uporabijo toplejše tone.

Nasvet: Pisane obrvi v roza, modri ali zeleni barvi so pravi hit bližajočega se poletja. Preprosto uporabite barvno maskaro.

 

Ideje za popolne obrvi

My heart ❤️ #keiraknightley

Ein Beitrag geteilt von Keira Knightley (@keira_knightley_) am

Thank you so much @karllagerfeld @chanelofficial ❤️❤️❤️ #ChanelMetiersArt #ParisCosmopolite

Ein Beitrag geteilt von Cara Delevingne (@caradelevingne) am

Ritz.

Ein Beitrag geteilt von Carine Roitfeld (@carineroitfeld) am

Audrey Hepburn photographed by Bud Fraker, c. 1957 || so excited for the holidays!! 🎄❤️ #audreyhepburn

Ein Beitrag geteilt von Audrey Hepburn (@audrey.hepburn) am

Before the dress goes on... #goldenglobes2017

Ein Beitrag geteilt von hailee steinfeld (@haileesteinfeld) am

Feeling Berry Noir for tonight's @VanityFair Oscar party...

Ein Beitrag geteilt von Lily Collins (@lilyjcollins) am

@wkorea cover story by @luigiandiango x

Ein Beitrag geteilt von Gigi Hadid (@gigihadid) am

Gor
OKMehr Information