Menu

Eva Ahačevčič se predstavi

Ena najbolj romantičnih blogerk, ki jo navdihuje ljubezen.

Home » Lepota » Eva Ahačevčič se predstavi - 02.2017

Eva Ahačevčič se podpisuje pod blog Love, Eva, na katerem lahko najdete mešanico osebnih, modnih, lepotnih in življenjskih tematik. V objavah zaljubljene Eve se prepletajo lastna domišljija in kreativnost, pomagajo pa ji tudi leta izkušenj v modnem svetu in manekenstvu. Zadnje leto dela tudi kot urednica portala grazia.si, je novinarka pri reviji Grazia, priložnostna stilistka in predstavnica za stike z javnostmi.

Katere 3 besede te najboljše opišejo?

Moji bližnji pravijo: trmasta, skrbna in odgovorna, poštena.

Kako izgleda dan blogerke?

Najbrž vsaka blogerka pri nas v resnici dela še kaj drugega, blog pa je njen najljubši hobi. Tako je tudi pri meni, zato večji del dneva namenim službi. Vsekakor pa se vsaj enkrat ali celo dvakrat na teden dobim s svojo fotografinjo, da z njo posnamem foto material za blog in lahko večerne urice namenim pisanju vsebin za blog. Ves čas sem sicer aktivna na svojem Instagramu @evaahacevcic_pakiz, saj se tam praktično odvija še ena različica bloga s poudarki na aktualnem dnevnem tempu.

Blogersko delo se marsikomu zdi popolno. Preizkušaš veliko produktov in pišeš o njih. A marsikdo ne ve, da za eno objavo stoji ogromno dela. Koliko časa potrebuješ za eno objavo na blogu in koliko dela je za vsem tem?

Ja, res je. Blogersko delo je lepo, zanimivo, razgibano, poteši marsikatero radovednost iz sveta mode in lepote, tudi tehnologije, a če se blogerka trudi ohranjati videz bloga, potem se za objavami skriva veliko dela. Vsak teden namenim nekaj ur fotografiranju stajlingov in make-upov, fotografinja nato fotografije obdela, mene pa čaka pisanje tekstov. Včasih mi slednji vzamejo 30 min, včasih pa tudi več ur. Odvisno od tematike in vsebine, o kateri pišem.

Kateri je tvoj najljubši trend letošnje pomladi in katera barva bo kraljevala tokrat?

Letošnjo pomlad bodo v ospredju ženstvenost, glamur, fatalnost. Narekovali jih bodo bogati volani, poudarjeni rokavi, pentlje; ta igra detajlov in krojev je meni vsekakor zelo ljuba, med barvami pa nevtralno paleto sive, bele in črne v pomladnih dneh zagotovo najraje popestrim s pljuskom rožnate.

Z eno besedo opiši svoj najljubši look/stil ličenja.

Odprta-za-vse. No, skoraj vse. Ups, to ni samo ena beseda, a ne?

Nasvet: če vas zanima, kako je Eva ustvarila svoj Love look, kliknite tukaj.

Kateremu make-up izdelku se nikakor ne bi mogla odpovedati?

Maskara zagotovo zaseda prvo mesto, zelo blizu za petami pa so ji še bronzer, senčka za oblikovanje obrvi in dobra tekoča podlaga.

Izjemni učinek.  Maskara Max Factor false lash efect epic bo poudarila vaše oči. 

 

 

 

 

 

 

V februarju si sodelovala pri snemanju kampanje za pomladni dm Look. Kaj ti je najbolj ostalo v spominu s snemalnega dneva?

Celoten snemalni dan je bila pravzaprav zelo lepa izkušnja. Najprej so me presenetile prijazne punce iz dm-a, pa tudi sicer je bila celotna ekipa, ki je snovala dm look, zelo prijetna, vzdušje je bilo posledično pozitivno. Najbolj mi bo najbolj ostalo v spominu to, po kar sem tja prišla – dm look s prelepimi valovitimi lasmi in močno poudarjenimi ustnicami. Počutila sem se kot Sneguljčica.

Tvoja prva asociacija na besedo dm look?

Roza šminka znamke Max Factor.

Kakšni so tvoji načrti za prihodnost?

Blog Love, Eva bo vedno moj spletni otročiček številka ena in moj namen je, da bo iz meseca v mesec boljši, da bodo bralci v njem našli vsebine, ki jim bodo prišle prav v vsakdanjem življenju, da bo to njihovo mesto počitka in relaksacije, da ga bodo prepoznali kot mesto iskrene in pozitivne energije.

Nasvet: Bi želeli Evo spoznati še bolje? Obiščite njen blog Love Eva.

Kateri look pa je tebi najbolj všeč?

Kateri look je pa tebi najbolj všeč? #dmlook #trendi #blogerke #lovelook #glamlook #fashionlook #divalook #partylook #glowlook

A post shared by dm drogerie markt Slovenija (@dm_slovenija) on

Gor
OKMehr Information