Menu

Eva C. Zimet se predstavi

Blogerka, ki se je ličenja naučila pri priznanem vizažistu Kim Kardashian.

Home » Lepota » Eva C. Zimet se predstavi - 02.2017

Eva C. Zimet je slovenska umetnica ličenja in vlogerka, ki občasno dela in ustvarja tudi v New Yorku. Tam je pridobila tudi certifikat svetovno priznanega umetnika ličenja Maria Dedivanovića, ki je bolj poznan kot osebni vizažist Kim Kardashian. S svojim ličenjem ustvarja različne preobrazbe in make up videze, vendar pravi, da je še vedno najbolj pomembna prava, notranja lepota, ki prihaja iz skromnosti, preprostosti in energije, ki jo izžarevamo.

Katere 3 besede te najboljše opišejo?

Zmeraj optimistična, nasmejana, samotar.

Kako izgleda dan blogerke?

Vse je odvisno od planiranja! Plan, plan in še enkrat plan, haha. Če nisi zelo organiziran, se hitro zgodi, da delo ni opravljeno. Zato moraš res imeti splanirano vse od prostora snemanja, do samega poteka videa oziroma produktov, montaža videa, urejanje fotografij… To ni 8-urni delovnik nekje drugje v službi, ampak kar služba doma!

Blogersko delo se marsikomu zdi popolno. Preizkušaš veliko produktov in pišeš o njih. A marsikdo ne ve, da za eno objavo stoji ogromno dela. Koliko časa potrebuješ za eno objavo na blogu in koliko dela je za vsem tem?

Za vsem skupaj stoji ogromno dela, organizacije, časa in predvsem znanja! Veliko vlogerk si same urejajo videe, fotografije… Ljudje se pogosto ne zavedajo, kaj je za vse to potrebno, zato sem včasih kar malo razočarana, ko ljudje zamahnejo nad delom blogerja oziroma vlogerja. Medtem pa dam roko v ogenj, da bi se sami izgubili že pri prvem projektu, ki bi ga morali izpeljati. Enostavno vsako delo zahteva več, kot se na prvi pogled zdi, zato moramo spoštovati vsako službo in posledično vsakega, ki se trudi nekaj ustvariti.

Kateri je tvoj najljubši trend letošnje pomladi in katera barva bo kraljevala tokrat?

Po mojem bo letos zelo popularna barva kar marelična, torej vsi »peachy« odtenki. Moj najljubši trend pomladi je sijoč look, poudarek na videzu zdrave in sijoče kože, make up pa minimalističen.

Z eno besedo opiši svoj najljubši look/stil ličenja.

Moj tipični look oziroma stil ličenja je brez dvoma bronze look, torej vsi odtenki zlate, bronz. Nežne barve, ki pa ustvarijo en tak močan in udaren look.

Nasvet: Če vas zanima, kako je Eva ustvarila Diva look iz rdeče preproge, kliknite tukaj.

Kateremu make-up izdelku se nikakor ne bi mogla odpovedati?

Hmmm, iskreno nimam nobenega izdelka, ki bi bil tako zelo nujen, da se mu nikakor ne bi mogla odpovedati. Ampak če že moram izbirati, bi to bilo rdečilo za lica.

3 v enem. Rimmel paleta za vsebuje vse, kar potrebujete: konturo, osvetljevalec in rdečilo za lica.

V februarju si sodelovala pri snemanju kampanje za pomladni dm look. Kaj ti je najbolj ostalo v spominu s snemalnega dneva?

Odlična družba, smeh na polno in res dobra ekipa okrog mene.

Tvoja prva asociacija na besedo dm look?

Vse skrivnosti ličenja na enem mestu.

Kakšni so tvoji načrti za prihodnost?

Živeti preprosto življenje s svojim možem stran od vsakodnevnega vrveža in norenja. Enostavno si samo želim živeti življenje, ki ga je tako hitro konec. Ne splača se zapravljati časa za nepomembne stvari, npr. materialne stvari, temveč se posvečati ljudem, s katerimi delim svoj čas in jih imam rada.

Nasvet: Bi želeli Evo spoznati še bolje? Obiščite njen YouTube kanal.

Kateri look pa je tebi najbolj všeč?

Kateri look je pa tebi najbolj všeč? #dmlook #trendi #blogerke #lovelook #glamlook #fashionlook #divalook #partylook #glowlook

A post shared by dm drogerie markt Slovenija (@dm_slovenija) on

Gor
OKMehr Information