Menu

Fashion look

Hitro, enostavno in modno.

Home » Lepota » Fashion look - 02.2017

Naj bo modna pista vaše življenje. Vaš vsakdan pa modni šov. Hitro in enostavno si lahko na obrazu pričarate videz, ki ga manekenke obožujejo. Videz… naravnost iz modne piste. Vse kar potrebujete, je malo spretnosti in samozavest, ki bo sijala iz vas.

Simpatično in zapeljivo. S Fashion look-om boste navdušili, saj izžareva sproščenost in samozavest.

KONTURA IN OSVETLJEVANJE

Za svež in brezhiben videz, ki bo skril vaše nepravilnosti in utrujenost, potrebujete dobro podlago, konturo, osvetljevalec in gobico za nanos.

Na obraz nanesite tekočo podlago, ki bo izenačila ten vaše kože. Najbolj enakomerno jo boste nanesli z gobico za nanašanje tekoče podlage, ki bo poskrbela za enakomeren videz, potrebovali pa jo boste tudi za zabrisovanje kremne konture in osvetljevalca. Po nanosu tekoče podlage lahko manjše nepravilnosti prekrijete s korektorjem.

Temnejši del konture v stiku nanesite pod ličnično kost in jo z gobico dobro zabrišite v podlago. Tako boste ustvarili navidezno senco lica, ki bo vaš obraz zožila in poudarila ličnice.

Nasvet: Strobing izdelkov na kožo ne nanašajte, če imate gubice ali nepravilnosti na koži, saj jih boste s sijajem strobinga še poudarili. V tem primeru se raje poslužujte mat odtenkov, ki matirajo kožo.

Na zgornji del ličnične kosti pa nanesite osvetljevalec v stiku. Tudi tega dobro zabrišite v podlago, vendar pazite, da na gobici ne bo več sledi konture, ki ste jo zabrisovali v enem koraku prej. Osvetljevalec oz. strobing v stiku bo vašemu obrazu dodal svežino in sijaj. Nanesete ga lahko tudi nad zgornjo ustnico in na konico nosu.

Popolna podlaga. Tekoča podlaga za obraz Maybelline Fit me! je podlaga, na katero prisegajo tudi tuje blogerke. Enostaven nanos, dobra prekrivnost in lahka formula so tri odlike, ki tekočo podlago umeščajo med ene najboljših na trgu.

Priročno. Embalaža Maybelline Master Contour duo sticka je primerna prav za vsako žensko torbico.  Z njim boste enostavno zasenčili obraz do popolne ovalne oblike le z enim potegom.

Zasijte. Zlat in rožnat odtenek Maybelline osvetljevalca v stiku bosta poskrbela za zdrav sijaj kože. Tisti s toplim podtonom kože posezite po zlatem odtenku, tisti s hladnim pa po rožnati različici.

Bi radi Katjo Grudnik bolje spoznali? Preberite intervju iz zakulisja snemanja dm look kampanje.

USTNICE

Na popolno podlago sodi to pomlad šminka, ki bo na vaš obraz prinesla samozavest in odločnost. Rdeči odtenki na ustnicah niso več rezervirani le za posebne priložnosti, temveč za vsak dan. Privoščite si rdečilo v rdeči barvi krvi, ki je to pomlad še posebej v trendu. Odtenek krvavo rdeče na ustnicah bo zaradi podtona vaše zobe navidezno pobelil.

Živahen odtenek. Rdeča šminka Maybelline Color Sensational je v odtenku letošnje pomladi in poletja.

FASHION LOOK V 1 MINUTI

Kako ustvariti Fashion look korak po korak si oglejte tukaj.

Gor
OKMehr Information