Menu

Glam look

Uporabite barvo, ki izžareva glamur.

Home » Lepota » Glam look - 02.2017

V svoj make up look združite lepoto, glamur in modo. “It look” te pomladi sta gotovo močna in opazna šminka in z eyelinerjem poudarjene oči. Make up vam bo vzel največ 5 min, vaš obraz pa bo ves dan glamurozen. Eden najbolj priljubljenih videzov med ženskami je prava rešitev za tiste z razgibanim in polnim urnikom.

Očarljivo in glamurozno.

OČI

Vse, kar potrebujete, je dober eyeliner in maskara, s katerima boste ustvarili zapeljiv pogled. Eyeliner nanesite na linijo očesa nad trepalnicami. Če imate radi bolj nežne make up videze, naj bo vaša črta tanka in precizna, tiste, ki pa rade poudarite oči, pa si brez slabe vesti lahko privoščite debelejšo črto. Pazite le na proporce vašega očesa. Če se vam bo črta nad trepalnicami zdela preveč ostra, jo zabrišite s črnim senčilom in zmehčajte linije.

Nasvet: Če imate zgornjo veko spuščeno čez spodnjo, naj bo vaša eyeliner črta čim tanjša. Z debelejšo črto lahko spuščeno veko le poudarite, zato se temu raje izognite.

Trepalnice poudarite še z vašo najljubšo maskaro.

Natančen nanos. Deborah ultra liner črtalo za veke vsebuje podolgovat čopič s trdo konico za lažji in natančnejši poteg črte nad veko.

Maskara, ki vas bo pustila brez besed. Deborah Extra black maskare imajo posebno formulo 5 in 1, ki povečuje volumen, podaljšuje in viha trepalnice. Ščetke so odlične za nanos za tako dolge kot krajše in težje dostopne trepalnice, ustvarijo pa pravi »drama« videz.

Bi radi bolje spoznali Teso Jurjaševič? Preberite intervju iz zakulisja snemanja dm look kampanje.

USTNICE

Da boste vašemu obrazu ob glamuroznem pogledu dodali še pridih pomladi, vašim ustnicam privoščite rdečilo za ustnice, ki bo obstojno ves dan. Odtenek tople vijolične bo pristajal vsem podtonom kože, vaš obraz pa bo popestril.

Nasvet: Za brezskrben nanos rdečila za ustnice posezite po »lip stain« rdečilih, ki se bodo na vaše ustnice dobesedno prilepili. Tekstura rdečila se bo na vaših ustnicah posušila in ostala obstojna ves dan.


Obstojno.
Z Deborah Velvet fluid matte rdečilom za ustnice si boste lahko brez slabe vesti privoščili poljube brez odtisa, plavanje pod vodo in kosilo, saj se tekstura na ustnicah posuši in je obstojna.

Glam look v 1 minuti

Ustvarite Glam look korak po korak

PODROBEN VIDEO, KAKO USTVARITI GLAM LOOK

Gor
OKMehr Information