Menu

Glow look

Brezhibna polt. Glow. Popolnost.

Home » Lepota » Glow look - 02.2017

Od hladne zime smo se poslovili in z odprtimi rokami pozdravljamo pomlad. Ne le spremembe v naravi, pomlad prinaša novosti tudi pri make up trendih. Naj prvi pomladni žarki posijejo na popolno sijočo polt, ki je čez zimo postala bolj svetla in bleda. Kako dosežemo zdrav sijaj kože, nam je predstavila blogerka Ajda Sitar, ki je prava zagovornica lepe in naravne polti.

Pazljivo z nanosom osvetljevalca. Z nanosom osvetljevalca ne pretiravajte, sploh če ste v prostoru, kjer ni naravne svetlobe. Tudi če v temnem prostoru njegov nanos ne bo viden, boste na soncu zasijali.

PODLAGA

Glow videz zahteva popolno teksturo kože. Vse barvne nepravilnosti prekrijte s korektorjem in nanesite tekočo podlago, ki bo izenačila ten vaše kože. Šele po nanosu tekoče podlage se lahko začnete igrati s sijajem. Osvetljevalec nanesite na predele, kamor po navadi posije sonce. Tako bo vaša polt zasijala naravno in koži dodala zdrav videz. Osvetljevalec v prahu ali stiku dodajte nad ličnično kost, na zunanji lok pod obrvjo, na sredino nosu in nad zgornjo ustnico (kupidov lok). Osvetljevalec dobro zabrišite v podlago. Če ste začetniki, raje posezite po suhem osvetljevalcu v prahu, saj ga boste lažje zabrisali v podlago.

Nasvet: Osvetljevalcu se izogibajte tisti, ki imate gubice okoli oči, ali nepravilno kožo. S sijajem osvetljevalca boste male nepravilnosti še bolj poudarili.

Visoka prekrivnost. Tekoča podlaga L’oréal Infallible vsebuje posebno vlažilno formulo z dodatkom hialurona, ki poskrbi, da njen nanos ostane svež ves dan.

Osvetljeno. Osvetljevalec v prahu L’oréal L’or highlighter ima neverjetno kremasto strukturo, ki se čudovito zabriše v podlago. Zaradi zlatega odtenka in močne pigmentiranosti z njegovim nanosom na podlagi ne pretiravajte, več pa si ga lahko privoščite na veki, namesto senčila za oči.

Bi radi Ajdo Sitar bolje spoznali? Preberite intervju iz zakulisja snemanja dm look kampanje.

USTNICE

Pri glow videzu je dovoljeno vse. Zaradi rahlo naličenih oči, lahko izbirate med močnimi in nude odtenki rdečil za ustnice. Izbirate lahko tudi med mat in glow odtenki barv, pazite le, da bo ton rdečila v tem primeru topel, tako kot odtenek ličnic in sijaja na koži.

Visok sijaj. Novi odtenki glossy rdečila L’oréal Lip paint Lacquer z visokim sijajem na ustnicah ustvarijo 3D efekt. Izbirate lahko tudi med mat odtenki.

Nasvet: Če želite poseben, metalik videz ustnic, na nanos rdečila za ustnice v notranji del ustnic dodajte še malo osvetljevalca.

GLOW LOOK V 1 MINUTI

Ustvarite Glow look korak po korak

PODROBEN VIDEO, KAKO USTVARITI GLOW LOOK

Gor
OKMehr Information