Menu

Horoskop januar

Preverite, kaj je zapisano v zvezdah.

Domov » Navdih » Horoskop januar - 01.2018

Horoskop za januar 2018

 

Kozorog, 22.12. – 20.01.

steibnbock

Do 22. boste v odlični formi, po tem datumu pa boste nemotivirani in brez energije. Nezadovoljni boste s svojo postavo, kar lahko slabo vpliva na vaše počutje. Bolj kot na svoj izgled bodite pozorni na obliko kozarcev za sladke pijače: V visoke in ozke kozarce avtomatično natočimo manj.

Vodnar, 21.01. – 19.02.

wassermann

Na prvi pogled nimate veliko razlogov za zehanje. Januar vam ponuja veliko zanimivih možnosti v ljubezni in na delovnem mestu. Na žalost se vas je lotila zimska utrujenost. Da boste ostali budni, primite spodnjo in zgornjo ustnico s palcem in kazalcem ter ju masirajte.

Ribi, 20.02. – 20.03.

fische

Pravzaprav nimate razloga, da bi vam primanjkovalo sladkorja, saj je vaše ljubezensko življenje dovolj sladko. Če pa vas zagrabi močna želja po čokoladi, je to lahko zaradi pomanjkanja cinka. Čokolado lahko nadomestite z bolj zdravimi prigrizki, kot so sončnična semena, indijski oreški ali ostrige (dovolj je ena na dan).

Oven, 21.03. – 20.04.

widder

Januar ne bo prinesel velikih vzponov in padcev. V službi bo vladala rutina, v ljubezni pa harmonija in kanček dolgočasja. Imate torej dovolj prostega časa, da v svoje življenje vključite gibanje. Namesto dvigala uporabljajte stopnice, saj bodo tako vaše noge vitkejše, vaša zadnjica pa čvrstejša.

Bik, 21.04. – 20.05.

Stier

Dobre stvari potrebujejo svoj čas – in dovolj pavz. Vedno znova si privoščite odmor, ni važno kje, na delovnem mestu ali v zasebnem življenju. Poskrbite tudi, da bo presledek med večerjo in spanjem dovolj velik, idealno tri do štiri ure. Tako se bo proces obnavljanja odvijal nemoteno.

Dvojčka, 21.05. – 21.06.

Zwillinge

Je zima predolga, vi pa sanjate o soncu in plaži? Odpravite se na krajši izlet na jug. Nekaj dni ob morju lahko vpliva zelo blagodejno. Ne pozabite pa na pitno vodo – tudi doma. Še posebej v zimskem času potrebuje telo veliko tekočine, da se lahko izogne prehladom.

Rak, 22.06. – 22.07.

Krebs

Vedno znova vam govorijo, da čudno razmišljate. Namesto da bi se zato jezili in izgubljali energijo, začnite delati vaje, ki bodo obe polovici vaših možganov zlepili skupaj. Stojte pokončno, dvignite levo koleno proti desnemu komolcu in obratno. Vajo ponovite 10 do 20-krat.

Lev, 23.07. – 23.08.

löwe

Ta mesec se ne razburjajte. Okoli 20. se ne spuščajte v reševanje zasebnih problemov. Tudi na splošno stavite na preprostost in naravnost – na primer na smučarski progi. Novi trend, ki se je pojavil v smučanju, je »Natural Skiing«, ki poudarja naravnost gibanja telesa pri smučanju, zato ni ekstremnih gibov.

Devica, 24.08. – 23.09.

Jungfrau

Zdaj pa dovolj, si boste mislili petega v mesecu. Vendar pa ne vrzite vsega jezno proč – stvari se lahko 20. po naključju spremenijo. Dovolj pa imate lahko obilnih obrokov. Sledite zgledu Japoncev in se najejte toliko, da ne boste povsem siti. To naj bi podaljšalo življenjsko dobo.

Tehtnica, 24.09. – 23.10.

Waage

Dokler dogovor stoji na majavih nogah, z njim ne zapravljajte ne časa ne denarja. Raje počakajte – sami stojte na majavih nogah; na primer, ko čakate v vrsti na blagajni v trgovini, se postavite na eno nogo. To bo dobra vmesna vaja za ravnotežje.

Škorpijon, 24.10. – 22.11.

skorpion

Vaše naloga bo odkriti lahkotnost bivanja. S pomočjo optimističnega sodobnika se boste otresli turobnih misli in izostrili svoj pogled za lepoto. Tudi v prehrani stavite na lahko hrano: leča, soja in kvinoja vsebujejo več železa kot svinjsko meso, poleg tega pa so lažje prebavljive.

Strelec 23.11. – 21.12.

schütze

V novem letu imate še več namer kot običajno, poleg tega pa tudi veliko težav pri njihovem izpolnjevanju. Ostanite mirni in preizkusite zvijačo: svoje cilje oblikujte pozitivno. Namesto, da si zadate cilj jesti manj prigrizkov, raje recite, da se želite od zdaj naprej prehranjevati bolj zdravo.

Lunin koledar – nasveti:

  • Se želite znebiti kilogramov, ki ste jih pridobili med prazniki? Med 3. in 17. januarjem to sploh ne bo tako težko.
  • Zvezde bodo do 17. januarja naklonjene depilaciji. Termin v kozmetičnem salonu si zato rezervirajte v tem obdobju.
  • Novo leto, nova pričeska? Med 3. in 6. januarjem bo ta ideja še posebej privlačna.
Deli
Gor
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z nadaljnjo uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o tem V redu