Menu

Horoskop oktober

Kaj je ta mesec zapisano v zvezdah?

Domov » Življenje » Horoskop oktober - 09.2017

Horoskop za mesec oktober 2017

Tehtnica 24. 9. – 23. 10.

Waage

Ta mesec bo pri vas prišla do izraza lahkotnost čutov. Uživali boste, ko se vam bo po prvi tretjini meseca vse zdelo peresno lahko. Na ljubezenskem področju boste skupaj s svojim partnerjem lebdeli na oblakih, v službi pa vas bodo nosili po rokah. Tudi pri vadbi se osredotočite na lahkotne vadbe, ki so prav tako lahko učinkovite, če vaje izvajate pravilno.

 

Škorpijon 24. 10. – 22. 11.

skorpion

V drugi polovici meseca boste še posebej željni novega znanja. Prijavite se na kakšnega od tečajev, ki si ga že nekaj časa ogledujete, ali pa razmislite celo o novi smeri izobraževanja, če je to vaša tiha želja. Nekaj ur po učenju si vseeno vzemite za rekreacijo, s katero boste izboljšali koncentracijo in povečali produktivnost.

Strelec 23. 11. – 21. 12.

schütze

Ste siti tega, da morate vedno vse v trenutku izpustiti iz rok in skočiti, ko kdo kaj potrebuje? Potem preprosto prenehajte s takšnim početjem. Ta mesec naj bo vaš cilj to, da se naučite reči ne. Privoščite si kratek oddih in si vzemite čas zase. Pri vadbi se posvetite krepitvi ravnotežja, kar se bo poznalo tudi na drugih področjih vašega življenja.

Kozorog 22. 12. – 20. 1.

steibnbock

Na začetku meseca vas bodo pestile ljubezenske težave in želeli si boste večje stabilnosti na partnerskem področju. Privoščite si morsko hrano, ki vas bo spravila v boljšo voljo. V kuhinji ne skoparite z zelenjavo, ribami, oljčnim oljem, s sadjem in polnozrnatimi izdelki. Kakovostna hrana bo odpravila tudi depresijo.

Vodnar 21. 1. – 19. 2.

wassermann

Ste mislili, da je kopalna sezona že mimo? Kje pa! Po 10. oktobru se boste kopali v denarju – in v sreči. Posebej v zadnji tretjini meseca vas čaka nekaj prijetnih naključij. Da pa bo razpoloženje popolno, si v prostem času privoščite zvočno kopel, ki bo poskrbela za harmonično ravnovesje telesa in duha.

Ribi 20. 2. – 20. 3.

fische

Oktobra bo pri vas stresa več kot jesenskega listja. V službi ne bo šlo vse, kot bi pričakovali, za nameček pa vas čaka še nekaj kaosa v zasebnem življenju. Pomembno je, da si vzamete čas za počitek in se sprostite. Pred spanjem si privoščite kopel z magnezijem ali oljem melise, ki vas bo pomirila.

Oven 21. 3. – 20. 4.

widder

Oktobra boste zmajevali z glavo – ne jezno, le ves čas se boste nekaj spraševali. Ljudje okrog vas bodo ves čas nekaj obrekovali in opravljali. Naj vas njihova polna usta ne spravijo ob apetit – raje si privoščite skuto, ki pomaga pri regeneraciji mišic, ki pa jih morate pred tem seveda dobro utruditi z aktivno vadbo.

Bik 21. 4. – 20. 5.

Stier

Vaša glava bo polna vseh mogočih misli, ki bodo švigale sem in tja. Ves čas boste razmišljali o težavah, ki se vas večinoma niti ne tičejo. Nič čudnega, da se vas bo lotila nespečnost. Pred spanjem vam priporočamo naslednji ritual: udobno se usedite na posteljo, zaprite oči in z dlanmi izmenično nežno drsite preko čela.

Dvojčka 21. 5. – 21. 6.

Zwillinge

Ta mesec bo na preizkušnji vaša inteligenca: nekdo vam bo zaupal zahtevno nalogo, ki jo boste suvereno rešili. V sredini meseca bo koncentracija nekoliko popustila. Namesto da znova in znova prežvekujete isto tematiko, posezite po žvečilnih – ti bodo poskrbeli za večjo prekrvavitev možganov, kar bo vplivalo tudi na boljšo koncentracijo.

Rak 22. 6. – 22. 7

Krebs

Čakajo vas izzivi, ki bodo terjali veliko poguma. Računajte na uspeh in izkoristite vse svoje potenciale. Imejte zaupanje vase in ne dvomite – to je vaša šibka točka. Pri sproščanju vam bo pomagala aromaterapija, ki bo pripomogla k temu, da se znebite strahu in omahovanja. Zmorete, le verjetni morate vase, to pa bo za vas največji izziv.

Lev 23. 7. – 23. 8.

Löwe

Oktober bo zaznamovan s spravami. Ljudi, ki se bodo želeli vrniti k vam, boste sprejeli z odprtimi rokami. To bo vplivalo na vašo samopodobo. A ne pozabite na fizično aktivnost. Osredotočite se na roke in trenirajte položaj stabilizacije oz. tako imenovani »plank«: ulezite se na trebuh, z rokami se oprite na komolce ter s stopali na prste ter zdržite v tem položaju čim dlje. Pazite, da je telo pri tem v vodoravnem položaju, trebušne mišice pa napete.

Devica 24. 8. – 23. 9.

Jungfrau

Oktober bo zaznamovan s spravami. Ljudi, ki se bodo želeli vrniti k vam, boste sprejeli z odprtimi rokami. To bo vplivalo na vašo samopodobo. A ne pozabite na fizično aktivnost. Osredotočite se na roke in trenirajte položaj stabilizacije oz. tako imenovani »plank«: ulezite se na trebuh, z rokami se oprite na komolce ter s stopali na prste ter zdržite v tem položaju čim dlje. Pazite, da je telo pri tem v vodoravnem položaju, trebušne mišice pa napete.

Nasveti z luninega koledarja:

 

1. Idealna datuma za obisk frizerja sta 4. in 17. oktober. Nad pričesko takrat zagotovo ne boste razočarani.

2. Obdobje med 7. In 20. oktobrom bo idelano za razstrupljevalno kuro.

3. Sladkosnedi se boste po 20. oktobru lažje odrekli razvadam.

Deli
Gor
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z nadaljnjo uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o tem V redu