Menu

Katja Grudnik se predstavi

Blogerka, ki ljubi latinsko in arabsko kulturo, zumbo, modo in make-up.

Home » Lepota » Katja Grudnik se predstavi - 02.2017

Katja se z ustvarjanjem svojega bloga Viva la vida ukvarja že 5 let. Ljubiteljica latinske in arabske kulture je zagovornica vsega drugačnega, ljubezni do samega sebe, poguma in da si to, kar si. Njen blog je raznolik, največkrat se dotika mode, lepote, potovanj in duhovnosti.

Katere 3 besede te najboljše opišejo?

Drzna, pogumna in vztrajna, hehe.

Kako izgleda dan blogerke?

Začne se z 1-2 urnim odgovarjanjem na elektronsko pošto, potem si vzamem čas za kosilo/pijačo s prijateljicami, včasih se tudi že dopoldne dogovorim za fotografiranje, včasih fotografiram doma. Če je izpitno obdobje, je prioriteta učenje. Popoldne si rada vzamem »prosto«, če se temu sploh lahko tako reče za moje ure Zumbe, tek ali pisanje novih vsebin za blog. Večere pa najraje preživljam v kinu ali na kakšni dobri večerji s fantom. Vsekakor je moje življenje polno dela za blog, učenja, kinopredstav ter drugih kulturnih dogodkov ter športa.

Blogersko delo se marsikomu zdi popolno. Preizkušaš veliko produktov in pišeš o njih. A marsikdo ne ve, da za eno objavo stoji ogromno dela. Koliko časa potrebuješ za eno objavo na blogu in koliko dela je za vsem tem?

Skoraj nikoli ne naredim vse v 1 dnevu, tega je enostavno preveč. Kakšen dan imam bolj fotografski, naredim fotografije (če je svetloba dobra, sploh pozimi imamo za to le nekaj ur), drug dan fotografije urejam, potem pridejo ideje za pisanje in na koncu imamo objavo! Po mojih izračunih za objavo porabim od 3 do 6 ur, odvisno od tega, kako obsežna je. Zagotovo se ljudje ne zavedajo, koliko dela in idej gre v to. Konec koncev pa je tako čisto ok. Včasih je fino videti samo končni izdelek in uživati v njem. Tudi za filme gredo po leta in leta, mi pa ga pogledamo v 1 uri in pol. Vsekakor bi ustvarjanje izgubilo čar, če bi ljudje vedeli vse podrobnosti. Ampak prav pa je, da se takšne stvari cenijo.

Kateri je tvoj najljubši trend letošnje pomladi in katera barva bo kraljevala tokrat?

Turkizna, upam, da se bo veliko nosila, jo naravnost obožujem (sploh v arabski kombinaciji – z zlato!)

Z eno besedo opiši svoj najljubši look/stil ličenja.

Drzen.

Nasvet: Če vas zanima, na kakšen videz stavi Katja, ki pravi, da moramo ljubiti življenje, kliknite tukaj.

Kateremu make-up izdelku se nikakor ne bi mogla odpovedati?

Močni šminki (rdeči, vijolični…).

Intenzivno. Privoščite si rdečilo za ustnice Maybelline v intenzivnih odtenkih .

 

V februarju si sodelovala pri snemanju kampanje za pomladni dm look. Kaj ti je najbolj ostalo v spominu s snemalnega dneva?

“Nasmeh rabim, iskre v očeh!”

Tvoja prva asociacija na besedo dm look?

Da se ženska počuti dobro v svoji koži!

Kakšni so tvoji načrti za prihodnost?

Uh, moji plani se vseskozi spreminjajo! Vsekakor pa je moj cilj zaključiti šolanje – postati pravnica. Kasneje pa bomo videli, zelo si želim združiti mojo ljubezen do mode, kozmetike, pisanja, ustvarjanja z mojo drugo strastjo – pravom. Upam, da se bo to v prihodnosti zgodilo. Je pa veliko odvisno tudi od tega, kam bo v prihodnosti zaneslo mojega fanta – skladatelja filmske glasbe in režiserja, se zna zgoditi, da se nama bo življenje odvilo tudi v kakšni drugi državi.

Bi želeli Katjo spoznati še bolje? Obiščite njen blog Viva la vida.

POKUKAJTE V ZAKULISJE SNEMANJA dm look KAMPANJE

Gor
OKMehr Information