Menu

Lasje: kratki ali dolgi?

Trendi na področju pričesk narekujejo raznolike spremembe.

Home » Lepota » Lasje: kratki ali dolgi? - 09.2017

Razmršeni ali ravni, kratki ali dolgi – trendi pričesk za prihajajočo sezono so raznovrstni in spominjajo na devetdeseta. Od retro pričesk in prečke po sredini do uglajenega francoskega videza – vsaka bo našla nekaj zase.

Retro dodatki za lase

Trakovi, pentlje in obroči bodo to jesen v središču pozornosti. Z njimi ne boste le ukrotili svoje grive, ampak boste poudarili pričesko in jim dodali nove dimenzije. Pentlje ne bodo več sodile le v lase majhnih punčk, ampak bodo krasile vsako pravo damo. Velike črne žametne pentlje bodo najboljši dodatek za lase, spete v čop. Čeprav se sliši nekoliko uniformirano, bo sredinska prečka v kombinaciji z gladkimi, ravnimi lasmi in pentljami eden najbolj priljubljenih trendov prihajajoče sezone.

Izdelki:

 

Trakovi. Ebelin žameten trak za lase je nastavljiv po velikosti in ima elastiko, ki preprečuje drsenje z las.

Kratek paž

Paž se bo pojavil v skrajšani obliki, segal bo nekje do ušes ali največ do brade. Pri zelo kratkem pažu bo dolžina las povsod enaka. Prečka bo stranska ali sredinska, daljše sprednje lase pa boste lahko zataknili za ušeca, kar bo poskrbelo za mlajši in bolj šik videz. Pri tem tipu pričeske je pomembno, da so lasje ravni in gladki. Če vaši naravni lasje niso takšni, si pomagajte z ravnalnikom za lase.

Izdelki:

Gladki lasje. Serum za lase Klas Argan Light vsebuje arganovo olje in preprečuje lomljenje las.

Sredinska preča

Prihajajoča jesen na področju pričesk prinaša vse, a prav nič od tega ni zapleteno. Eden od trendov je tudi klasična stroga preča po sredini. Je brezčasna in primerna za vse tipe las in pričesk. Nosile jo bodo tako dolgolaske z ravnimi kot tudi kratkolaske z valovitimi lasmi, celo paž se bo letos ponašal s sredinsko prečko. Če smo natančni in naredimo prečo popolnoma simetrično, bodo lasje lepo zaokrožili obraz, ki bo tako izgledal ožji.

Gobica

Od devetdesetih dalje skoraj nismo srečevali pričesk v tem stilu. Lasje, postriženi na gobico pri marsikom prikličejo spomine na otroštvo. Čeprav so otroške frizure takrat delovale, kot bi lase postrigli s pomočjo na glavo poveznjenega lonca, se hit tokrat vrača v novi preobleki. Lasje bodo segali nekoliko čez ušesa in bodo pristriženi ravno, pod to linijo pa bodo karseda kratki. V modi bo več različic te kultne pričeske, igrali se boste lahko tako z dolžino kot tudi z obliko, lase boste lahko počesali nazaj ali pa jih ob strani speli z lasnicami ter popestrili s pentljami ali z drugimi dodatki.

Izdelki:

Na mestu. Sprej za lase taft power bo poskrbel za naravno obstojnost pričeske.

Oblikovano. hairgum krema za lase bo poskrbela za najboljše oblikovanje vaše pričeske.

 Francoski šik videz

Dologlaske se boste zaljubile v ta look! Pozabite lahko na popolno urejene in zglajene lase. Prihaja obdobje divjih, nekoliko neurejenih pričesk – seveda samo na videz, saj ti ne smejo biti zanemarjeni. Francozinje prisegajo na rahlo razkuštrane valovite kodre in naraven sijaj. Njigovi lasje izgledajo, kot da jim ne posvečajo pretirane pozornosti. Delujejo, kot da so se rodile s prikupno skuštranimi lasmi. Takšne pričeske v svetu mode dobivajo oznako »messy hair« ali »nedokončan videz«. Če povzamemo – popoln izgled brez posebnega truda. Tu lahko uporabite tako imenovano plasteje las, pri čemer spodnje lase pustite, da prosto padejo. Glede barv je najboljša kombinacija naravne barve in njej podobnih nians, med katerimi ni ostrih prehodov. Če se odločite za frufru, pustite, da vam pada čez obrvi.

Izdelki:

Nega. Negovalni micelarni sprej Pantene Pro-V bo vaše lase nahranil in osvežil brez da jih pri tem obtežil.

 

Pričeske zvezdnic

Gor
OKMehr Information