Menu

Lepa Afna se predstavi

Energična blogerka, ki s svojo energijo dobesedno zleze pod kožo.

Home » Lepota » Lepa Afna se predstavi - 02.2017

Lea Filipovič je preprosto: Lepa afna. Afna, ki nas navdušuje s svojo energijo in ki redno objavlja lepotne nasvete in trike za dekleta in ženske vseh generacij. Te jo preprosto obožujejo, za njih namreč redno pripravlja srečanja, kot so Čajanka z Lepo Afno in Afnasta zabava, kjer dekleta nauči ličenja, jim poda ogromno uporabnih nasvetov in ličil za uporabo.

Katere 3 besede te najboljše opišejo?

Energična, lepa, afna.

Kako izgleda dan blogerke?

Vsak dan je zelo drugačen. Včasih spim do desetih, včasih grem spat šele ob dveh zjutraj zaradi navala kreativnih idej. Skoraj pa ne mine dan, da ne bi počela nekaj od naštetega; slikanje izdelkov, snemanje tutorialov, pregled in urejanje socialnih omrežjih ter spletne strani lepaafna.si, obisk blogerskih dogodkov …

Blogersko delo se marsikomu zdi popolno. Preizkušaš veliko produktov in pišeš o njih. A marsikdo ne ve, da za eno objavo stoji ogromno dela. Koliko časa potrebuješ za eno objavo na blogu in koliko dela je za vsem tem?

Ker sama snemam namesto pišem, je moje delo precej drugačno od blogerskih kolegic. Ko se odločim posneti video vlog, se moram v prvi vrsti dobro počutiti in dobro tudi izgledati. Če se usedem pred kamero kot kisla limona, potem zadeva na bo izpadla v redu. Pred tem je ključna tudi priprava, recimo, če snemam kakšen make up look, si vnaprej pripravim vsa potrebna ličila in pripomočke. Tudi lasje morajo biti umiti, ker ima kamera zelo strogo oko. Po snemanju sledi še več ur montaže videa, nato pa objava. Odkar imam še spletno stran, moram nekaj malega tudi napisati ter poslikati. Tako, je delo zabavno, a hkrati ga je veliko in zagotovo ni nič storjeno mimogrede. Zagotovo drži tudi, da če človek najde nekaj, kar ga veseli, je delo največkrat užitek.

Kateri je tvoj najljubši trend letošnje pomladi in katera barva bo kraljevala tokrat?

Moj najljubši trend letošnje pomladi so zagotovo svetle cvetlične barve, tako v šminkah kot rdečilih ter senčilih. Najljubša barva pomladi – fuksija.

Z eno besedo opiši svoj najljubši look oz. stil ličenja.

Glamurozno.

Kateremu make-up izdelku se nikakor ne bi mogla odpovedati?

Svinčniku za obrvi.

Če vas zanima, kako izgleda energičen poletni »party look« in kateri so najljubši make up izdelki Lepe Afne, kliknite tukaj.

V februarju si sodelovala pri snemanju kampanje za pomladni dm look. Kaj ti je najbolj ostalo v spominu s snemalnega dneva?

Moja oranžna šminka. Mislim, da super poudari pri ženski njeno živahnost in je super izbira za prihajajoče pomladne dni.

Živahna barva. Popolno teksturo zagotavlja BeYu rdečilo za ustnice, ki bo vaše ustnice vlažilo ves dan.

 

 

 

 

 

Tvoja prva asociacija na besedo dm look?

Trendno ličenje.

Kakšni so tvoji načrti za prihodnost?

Delati še naprej tisto, kar me osrečuje, torej radio, televizija ter vloganje. In živeti za današnji dan… Ker jutrišnji dan ni obljubljen.

Nasvet: Bi želeli Lepo Afno spoznati še bolje? Obiščite njen blog.

Kateri look pa je tebi najbolj všeč?

Kateri look je pa tebi najbolj všeč? #dmlook #trendi #blogerke #lovelook #glamlook #fashionlook #divalook #partylook #glowlook

A post shared by dm drogerie markt Slovenija (@dm_slovenija) on

Gor
OKMehr Information