Menu

Love look

Pomlad s pridihom romantike.

Home » Lepota » Love look - 02.2017

Romantična pomlad. Čas za prvi sladoled na soncu, čas za šopek cvetlic na mizi, za cvetoče češnje, čas za lahkotna oblačila in pravi čas za pomladni make up. Naj barva fuksije ne lepša le vašega vrta, ampak tudi vaše ustnice. V kombinaciji z nežno naličenimi očmi boste ustvarili popolno kombinacijo ljubkosti, svežine in romantike.

Look, v katerega se boste zaljubili.

OČI

Za svež videz si privoščite nežna senčila za oči v naravnih tonih. Izbirajte med mat in »shimmer« sijajem senčil v toplih, rjavo-zlatih odtenkih. V notranji del veke nanesite svetlejše senčilo v svetlih kremnih barvah, zasenčite pa s senčilom, ki je dva odtenka temnejši od prve. V očesno gubo na koncu nanesite najtemnejši odtenek rjave in dobro zabrišite. Za večji efekt lahko nanesete tudi tanjšo eyeliner črto, vendar z nanosom ne pretiravajte.

Nasvet: Pri senčenju oči boste prelivanje barv najlažje dosegli s košatim čopičem za oči in barvno paleto, v kateri je več odtenkov rjave. Pri različnih odtenkih boste lažje našli pravi odtenek za vaše oči.

8 odtenkov za vsako priložnost. Max Factor Masterpiece paleta s senčili je zaradi »zapečene formule« visoko pigmentirana.

Tanko in široko. Za svež pomladni videz potrebujete tudi tanko črto, ki jo zelo enostavno dosežete z Max Factor Masterpiece črtalom za veke. Zaradi njegovega posebnega nastavka pa boste pisalo le obrnili in z lahkoto potegnili tudi debelejšo črto na vekah.

Bi radi Evo Ahačevčič bolje spoznali? Preberite intervju iz zakulisja snemanja dm look kampanje.

USTNICE

Ker ste oči naličili nežno, si lahko na ustnicah privoščite več. To pomlad smo navdušeni nad roza rdečili v barvi fuksije. Da bo rdečilo bolj obstojno, posegajte po mat formulah, ali pa po rdečilih, ki se na ustnicah posušijo.

Rdečilo letošnje pomladi.  Max Factor Colour elixir Velvet matte. Zaradi visoke pigmentiranosti rdečila in mat formule je dolgo obstojno in se ne razlije v gubice pri robu ustnic.

LOVE LOOK V 1 MINUTI

Ustvarite Love look korak po korak

PODROBEN VIDEO, KAKO USTVARITI LOVE LOOK

Gor
OKMehr Information