Menu

Make up palete: lepota shranjena v škatlici

Vse, kar potrebujete za lepotne trende, je sedaj na voljo v praktični paletki za ličila.

Home » Lepota » Make up palete: lepota shranjena v škatlici - 04.2017

Večbarvno ličenje ustnic, senčenje ali zadimljen videz oči. Vse, kar potrebujemo za lepotne trende, so paletke z ličili. Barve, ki se skrivajo v njej so med seboj dobro usklajene, z uporabo korektorja pa prekrijemo nevšečnosti na koži.

Večbarvno ličenje ustnic, senčenje ali zadimljen videz oči. Vse, kar potrebujemo za lepotne trende, so palete z ličili.

Določeno. BeYu paleta za senčenje vsebuje konturo, osvetljevalec, strobing sijaj in rdečilo za lica, s katerimi poudarimo svoje obrazne poteze. Paleta je močno pigmentirana in se lepo zabriše s podlago.
Oblikovano. S paleto za senčenje obraza trend IT UP boste hitro in enostavno zasenčili in osvetlili obraz. Manjša embalaža je naravnost primerna za vsako žensko torbico.
Ombre. Ustvarite sočne ombre ustnice s paleto L'Oréal Color Riche paleto rdečil za ustnice. Optično jih boste povečali, če boste na rob nanesli najtemnejšo barvo in jo zabrisali do najsvetlejše barve v notranjosti ustnic.
Prekrivno. Ni pomembno, ali imate kolobarje pod očmi, rdeče madeže ali akne, paleta korektorjev Maybelline Master camo je pripravljena na vse.
Rožnato. S paleto rdečil za lička L'Oréal infallible bo prav vsak našel rdečilo za svoj podton kože, primeren letnemu času in podoben podtonu rdečila za ustnice, ki ga nosite.
Izbrano. Paleta senčil za oči Maybelline New York The 24 Karat Nudes je prava izbira za tople poletne dni. Dvanajst različnih odtenkov svežih poletnih tonov ponuja bleščice, sijaj, mat efekt in visoko pigmentiranost.
Svetlikajoče. Za vpadljiv večerni make up bo poskrbela Max Factor Masterpiece paleta senčil za veke, ki vsebuje kar osem različnih nevtralnih in svetlečih odtenkov. Novi odtenki nude palete so zaradi »zapečene« formule visoko pigmentirani.
Gor
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z nadaljnjo uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o tem V redu