Menu

Novo s področja rdečil za lica

Trendi na področju rdečil za lica - ostri robovi in barvni poudarki.

Home » Lepota » Novo s področja rdečil za lica - 03.2017

Rdečila in osvetljevalci za lica so prava čarobna sredstva, s katerimi lahko poživimo našo polt ali pa poudarimo obrazne poteze. Letos rdečilo ne bo služilo samo za osvežitev tena, ampak ga bomo lahko uporabljali tudi kot nadomestek senčil za veke.

Osemdeseta, disko scena

Pri nanašanju rdečila za lice se bomo zgledovali po videzu iz osemdesetih let. Rdečilo v rdečem ali močnem roza odtenku nanesemo na zgornji del ličnic vse do obrvi. Če želite lahko rdečilo nanesete tudi na polovico veke. Za konec dodamo še živordečo in sijočo šminko za ustnice.

1 za 2

Z roza odtenkom boste popestrili videz. Pudrasto rdečilo mat roza barve nanesemo na veke, kot tudi na ličnice, sence vse do spodnjega dela obrvi. S tem make up-om boste videti bolj sveže in vas bo pomladil.

V barvi breskve

Letošnjo sezono nežni odtenki barv breskve na ustnicah in licih niso več skrivni nasvet. Odtenki  breskve so zelo hvaležni, saj izboljšajo make up videz brez ličil in so primerni za dnevno sveži videz.

Osemdeseta, disko scena: kako ustvariti look

 

Tako ustvarite look:

Za ta videz uporabimo rdečilo za lica, ki je kremasto ali pa v prahu. Na zgornji del ličnic ga nanesemo s prsti ali pa za to uporabimo čopič za nanašanje rdečila. S hitrimi krožnimi gibi prstov ali čopiča rdečilo zabrišemo. Pri tem videzu rdečilo nanesemo vse do začetka obrvi. Pomembno je, da imamo brezhibno polt. Osvetljevalec nanesemo na lica in pod lokom obrvi.

Nasvet: kremno rdečilo ali rdečilo v gelu uporabljajte samo v primeru, da imate na obrazu nanešeno tekočo podlago. Tako boste kar najbolje zabrisali pigmentacijo.


Preizkusite:

Rdeča lička. Rdečilo za lica v prahu Deborah Hi-tech vas bo navdušilo z intenzivnim pigmentom, s čopičem za nanos rdečila pa ga boste enostavno nanesli.

 

 

 

 

 

1 za 2: kako ustvariti look

 

Tako ustvarite look:

Roza rdečilo za lica je pravi modni hit letošnje pomladi. V videu vam prikazujemo, kako in kam morate nanesti pudrasto rdečilo in z njim obarvate tudi vaše veke.

Čopič pomočimo v rdečilo in ga malo otresemo. Nato začnemo z nanašanjem rdečila na zgornji točki ličnic. Od znotraj navzven ga enakomerno porazdelimo po ličnicah, sencah, tja vse do začetka obrvi. Barvo na veke preprosto nanesemo s prstom. Za konec ustnice namažemo z roza črtalom za ustnice.

Nasvet: železno pravilo ličenja pravi: puder vedno nanašamo na puder. Le tako se ohrani prava pigmentacija.


Preizkusite:

Ovalno. S čopičem Real Techniques Powder brush boste rdečilo enostavno in enakomerno nanesli na lica. Čopič pa lahko uporabite tudi za nanos pudra v prahu.

Nežna rdečica. Z Rimmel Kate paleto za konturo, osvetljevanje in rdečilom za lica boste ustvarili svež videz nežno zardelih lic.

 

 

 

 

V barvi breskve: kako ustvariti look

 

Tako ustvarite look:

Za ta videz potrebujete popolno osnovo. Ne varčujte pri uporabi korektorja in osvetljevalca. Rdečilo za lica v odtenku breskve nanesemo na lica s čopičem ali prsti. Začnemo na zgornji točki ličnice in enakomerno zabrišemo rdečilo od znotraj navzven vse do začetka lasišča. Kot dodatek uporabimo črtalo in balzam za ustnice v istem barvnem odtenku.

Nasvet: Če ne želite kupovati izdelkov posebej za lica, ustnice in veke, lahko svoje rdečilo za lica uporabite kot senčilo za veke ali pa kot rdečilo za ustnice.


Preizkusite:

Pet odtenkov rdeče. S paleto rdečil za lica L’Oréal Infaillible boste vedno našli pravi odtenek in enostavno ustvarili željen videz.

Rdečilo za ustnice je lahko tudi rdečilo za lica

Če pri sebi nimate rdečila za lica in bi želeli osvežiti  videz, uporabite kremno rdečilo za ustnice. Rdečilo za ustnice nežno potapkajte na lica in ga zabrišite s prsti. Na koncu s širokim čopičem preko rdečila nanesite puder v prahu ali transparentni puder za utrjevanje ličil, da bo prehod lepši, rdečilo pa se bo obdržalo dlje časa.

 

 

Gor
OKMehr Information