Menu

Nega las v 3 minutah

Obnova las ne terja veliko časa. Maske za lase, ki delujejo že v 3 minutah.

Home » Lepota » Nega las v 3 minutah - 02.2017

Maska utrujene lase poživi, po želji pa jim lahko doda tudi volumen, vlago ali sijaj, jih napravi bolj voljne ali svilene in poskrbi, da se lažje razčešejo. In to bliskovito hitro.

Preko leta morajo naši lasje marsikaj pretrpeti. Na muhi jih imata vreme in vplivi iz okolja. In tudi v glavi, na kateri rastejo, se kujejo načrti, ki jim sploh niso všeč. Povprečno lase 156-krat letno umijemo, sušimo s sušilnikom za lase, oblikujemo in precejkrat tudi pobarvamo. Več kot 200 dni letno jih obžarja sonce, da o striženju sploh ne govorimo. Vse to povzroči, da se lasje utrudijo in izgubijo moč. Njihova povrhnjica je načeta in začne pokati. Lahko bi rekli, da so lasje v trajnem stresu.

Maska utrujene lase poživi in ti postanejo sijoči

Zakaj torej večkrat ne poskrbimo za njihovo zdravje? Maska utrujene lase poživi, po želji pa jim lahko doda tudi volumen, vlago ali sijaj, jih napravi bolj voljne ali svilnate in poskrbi, da se lažje razčešejo. In to bliskovito hitro. Maska s hitrim delovanjem učinkuje v največ treh minutah. V tem času hrapavo lasno povrhnjico prevleče s filmom, ki poskrbi, da so lasje gladki in mehki. V najboljšem primeru pa maska prodre tudi v notranjost las in odpravi škodo pri koreninah. Malo časa, velik učinek. Lasje pa so vam hvaležni.

Vrhunski učinek. Naravna kombinacija sestavin mareličnega jedra in limoninega izvlečka iz nadzorovane ekološke proizvodnje v maski za lase alverde trajno neguje lase in jim daje čudovit lesk in sijaj. Po uporabi boste lase zlahka razčesali.

Takojšnja pomoč. Maska za obnovo in nego las Balea Professional Express hitro pomaga suhim in lomljivim lasem. Masko pustite učinkovati kratek čas in sperite.

Negovane konice. Vaše konice bodo zdrave in sijoče, če boste nanje nanesli serum za razcepljene konice Fructis z izvlečkom sadeža Amle.

Odštevanje. Maska za lase Le Petit Marseillais s karitejevim maslom in medom intenzivno nahrani in obnovi vaše lase v samo 3 minutah.

 

Berite dalje: Nasveti za hitro nego

 

Ko se vam mudi

  • Spreji, ki so primerni za obnovitveno nego las, delujejo takoj in jih ni treba izpirati.
  • Pri utrujenih laseh in laseh, ki niso sveže oprani, je zelo učinkovit majhen nanos suhega šampona. Dobro deluje tudi pri pričeski s konjskim repom.
  • Če želite v zelo kratkem času dobro izgledati, posezite po spreju za sijoče lase, ki bo vašim lasem za več ur podaril bleščeč videz.
  • Če za nego las nimate časa, jih dobro počešite ter spnite v konjski rep ali figo.
Gor
OKMehr Information