Menu

Milo se vrača

Že nekoliko pozabljeno običajno milo se zopet vrača - in navdušuje.

Home » Lepota » Milo se vrača - 09.2017

Na področju nege telesa so bila običajna mila za kar nekaj časa postavljena na stranski tir. Zdaj pa je ponovno napočil njihov čas. Še več – priljubljena so kot še nikoli.

Do nedavnega je milo slovelo kot škodljivo za zaščitni plašč kože, v zadnjem času pa doživlja preporod. Nove generacije sicer prisegajo na tradicionalno izdelavo mil, ki pa ji dodajo še naravne in kakovostne sestavine.

Dandanes mila vsebujejo snovi, ki kožo vlažijo in negujejo. Tako se povrhnjica ne izsuši, milo pa lahko uporabimo celo na občutljivi koži obraza.

Novi trend vključuje tudi posebna mila, izdelana iz sintetičnih površinsko aktivnih snovi. Ti sintetični detergenti ali sindeti so popolnoma prilagojeni pH-vrednosti kože, poleg tega pa vsebujejo bogate negovalne sestavine, kot sta karitejevo maslo ali ovseno mleko. S temi novostmi pa je milo ponovno postalo priljubljeno.

Nasvet: Krtačko za oblikovanje obrvi navlažite z vodo in z njo podrgnite po milu. Obrvi počešite navzgor in jih tako naredite na videz gostejše.

 

Najboljša mila na policah prodajaln dm

1. Doživetje narave. Provence čisto organsko naravno milo z arganovim oljem očisti kožo z naravnimi sestavinami in je pri tem ne masti. 

 

 

2. Kremno milo. Milo Dove pure & sensitive bo poskrbelo, da bo vaša koža mehka, kot bi jo pravkar namazali s kremo, poleg tega pa ne vsebuje dišav.

Gor
OKMehr Information