Menu

Active Beauty meseca aprila: Caroline de Maigret

Modna ikona, ki nosi vse, kar ji je všeč.

Home » Navdih » Active Beauty meseca aprila: Caroline de Maigret - 04.2017

Francoska modna ikona Caroline de Maigret ima stil, ki se ujema z njeno osebnostjo.  Če želite več izvedeti o tem, lahko preberete njeno knjigo, ki jo je napisala skupaj s svojimi tremi prijateljicami.

Francoska modna ikona Caroline de Maigret pooseblja samozavest, sproščenost in eleganco. Recept za njen uspeh: nosi, kar ti je všeč. Na modnih brveh razkazuje brezčasne kose oblačil, ki se lepo podajo njeni osebnosti.

Ni pomembno, koliko neka stvar stane, ali je oblačilo izdelal priznani oblikovalec ali ne, pomembno je to, da vam je všeč in ga nosite samozavestno. Za igranje z otroki v parku lahko oblečete preprosto majico in teniske in izgledali boste lahko zelo ženstveno. S samozavestjo boste izžarevali tudi svojo moč.

Karl Lagerfield

“Ne rabiš biti Francozinja, da bi bila Parižanka.”

Caroline v knjigi Kako biti Parižanka vedno in povsod, ki jo je napisala skupaj s svojimi tremi prijateljicami, razkriva nasvete, kako najti stil, ki nas bo naredil še bolj samozavestne. Knjiga lahko služi kot navdih za vse, ki do sedaj še niste našli svojega stila in si ga želite.

BUCH TIPP Navdihujoča knjiga

Kaj in kdo sploh je Parižanka? Pred nami je duhovita in navdihujoča slovenska izdaja mednarodne uspešnice How to be Parisian Wherever you are. Od kod prihaja ta nonšalantnost, ta šik slog, za katerega se sploh ne trudi? Kako neguje ta poseben smisel za tako čudovito neurejeno pričesko? Katere knjige ima na polici, kako pripravi večerjo in o čem teče debata? Vse to in še več poiščite v mednarodni uspešnici Kako biti Parižanka vedno in povsod založbe Totaliteta. 

10 načinov, kako postati Parižanka s Caroline De Maigret

Gor
OKMehr Information