Menu

Najbolj trendi sončna očala letošnjega poletja

Za pogled s stilom

Home » Lepota » Najbolj trendi sončna očala letošnjega poletja - 07.2017

Sončna očala v roza barvi, s kovinskimi okvirji ali okrogle oblike bodo letošnje poletje poskrbela za udaren videz.

Nekatere modne dodatke si lahko brez slabe vesti privoščimo vsako sezono. Letošnje poletje so tako na vrsti nova sončna očala! Brezčasne modele v črni barvi, z želvovinastimi okvirji ali pa Ray Banovo klasiko Wayfarer bodo zamenjali nežno roza modeli v obliki metulja ali pa okvirji športnih oblik.

Modeli očal bodo na voljo v temno modri barvi, z zlatimi kovinskimi ali s prozornimi okvirji in obliko, ki bo spominjala na šestdeseta leta. Priljubljena bodo tudi očala okroglih oblik ali pa s prehodno zatemnitvijo. Modno bo, če bomo očala nosili kot dodatek in bomo njihovo izbiro prilagajali trenutnemu videzu.

Poglejte si najbolj cool sončna očala!

Pritegnite poglede. Z modnimi GALILEUM sončnimi očali s kovinskim okvirjem in barvnimi lečami boste v poletje zakorakali v trendu. Vaše oči bodo tudi 100 % zaščitila pred UVA–žarki.
Popolna kombinacija. Sončna očala GALILEUM s 100 % UVA–zaščito in polariziranimi lečami v večni črni barvi so odlična za kombiniranje.
Drzno. Drzna oblika in barva sončnih očal GALILEUM s 100 % UVA–zaščito je prava izbira za modne navdušenke.
Športni navdih. Sončna očala GALILEUM z ostrimi linijami so odličen dodatek k sproščenemu športno-elegantnemu videzu.
Tropsko cvetje. Okvirji sončnih očal SUNDANCE s 100 % UVA–zaščito so navdihnjeni s tropskim cvetjem in poživijo vsako poletno kombinacijo. Izberite okrogli okvir, ki je hit letošnjega poletja.
Nevtralno. Sončna očala SUNDANCE v nevtralni bež barvi so odlična za kombiniranje, oblika okvirja in kovinski detajli pa dodajo piko na i.
Solzice. Okvirji očal SUNDANCE v obliki solzic se odlično podajajo sproščenemu poletnemu stilu. Še posebej pristajajo vsem, ki imajo kvadratno obliko obraza.
Gor
OKMehr Information