Menu

Nega za najmlajše

Najmlajši si zaslužijo najboljšo nego.

Home » Družina » Nega za najmlajše - 02.2017

Malčki so najboljše volje, ko se dobro počutijo v svoji koži. Zato jim moremo ponuditi le najboljše.

Čas za kopanje

Čas za kopanje je odličen trenutek, da se posvetite svojemu malčku in se z njim zabavate v vodi. Vendar pa se more malček počutiti varno in udobno, sicer je celotno kopanje neprijetna izkušnja zanj in za starše. Pred kopanjem zato poskrbite, da bo temperatura zraka v kopalnici med 22°C in 25°C, temperatura vode pa med 35°C in 38°C. Vse, kar potrebujete med kopanjem, imejte na dosegu roke, saj malčka ne smete izpustiti izpred oči. Tako se boste lahko brez skrbi posvetili vajinim skupnim trenutkom.

Za umivanje. Uporabite bayblove gel za umivanje, po umivanju pa z nežno masažo nanesite negovalno babylove olje za telo, da bo malčkova koža nežna in negovana.

Nasmejan malček in zadovoljni starši

Vaš malček bo zadovoljen, če se bo dobro počutil. Zato imejte ob sebi vedno vlažilne robčke za občutljivo otroško kožo. Odlični so na poti, saj z njimi enostavno obrišete umazan nosek, lepljive prstke, pa tudi svež madež otroške hrane na oblačilih. Z njimi boste odlično očistili tudi otroško ritko, da bo ostala suha in čista.

Praktično. Na poti in doma uporabite babylove robčke s pantenolom, za dobro počutje otroka pa uporabite babylove pleničke.

Gor
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z nadaljnjo uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o tem V redu