Menu

Novi trendi ličenja

Metalik, mat, glitter, shimmer in sijaj!

Home » Lepota » Novi trendi ličenja - 10.2017

Prav je, da poskrbimo zase in se dobro počutimo v svoji koži, saj smo edinstveni! To jesen ne bomo le sledili trendom, temveč jih bomo poustvarili kar sami. Z umetnico ličenja Jasno Oklešen smo v dm začrtali šest najnovejših trendov ličenja. To jesen ne bo manjkalo mat poudarkov, bleščic, sijaja in metalik zaključkov. Obstaja pa le eno pravilo: bodite zvesti sami sebi!

 

Ker je vsaka dama sama svoja mojstrica, sta se lepotni kampanji pridružili tudi simpatična blogerka in najbolj uspešna slovenska vlogerka Lepa afna in Ajda Sitar, ki sta trende poustvarili vsaka po svoje.

Nova pravila igre

Lepotici, ki pravita, da lepotnim trendom najpogosteje sledita na družbenih omrežjih, sta jesenske trende ličenja že reciklirali vsaka po svoje. Kako pa jih boste poustvarile in nosile ve? Ideje lahko najdete v brezplačnem lepotnem vodniku, kjer si lahko ogledate najnovejše trende in preobrazbe blogerk, zraven pa preberete še številne nasvete o ličenju.

 

 

Čakajo vas vaše najljubše znamke: Loreal, Maybelline, Max Factor, Deborah, Beyu in Bourjois! V času lepotne kampanje bodo v izbranih prodajalnah organizirana tudi brezplačna ličenja in svetovanja s profesionalnimi vizažisti. Za piko na i čaka stranke 30 % popust na izbrana ličila za 10 točk, ob nakupu ličil nad 25€ pa tudi transparenten dežnik v blogerskem stilu.

S fotko do mamljivih nagrad

Na Facebooku in Instagramu vas v prav posebni nagradni igri čakajo mamljive nagrade. Pokažite, kako nosite trende! Slikajte se, objavite fotografijo na vašo Instagram ali Facebook stran in dodajte #dmslovenija, hashtag izbrane blogerke in hashtag ličila, ki ste ga uporabili. Osvojite lahko individualne make up tečaje z vizažistko Martino Vrhovnik in Jasno Oklešen ter bogate pakete ličil.

 

 

Gor
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z nadaljnjo uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o tem V redu