Menu

Obrazne maske v obliki krpic

Kaj prinaša nov lepotni trend iz Koreje?

Home » Lepota » Obrazne maske v obliki krpic - 04.2017

Kaj prinaša nov lepotni trend iz Koreje? Intenzivne maske za nego obraza iz koprene, prepojene z učinkovinami, so učinkovit tretma, ki ga lahko izvajate kar doma.

Obrazne maske v obliki krpic, imenovane tudi maske iz koprene ali „Sheet masks“, so nov kozmetični trend, ki je končno dosegel tudi nas. In kje so jih iznašli? V Južni Koreji. Trenutno je Azija izvor vseh lepotnih trendov.

Obrazne maske v obliki krpic niso pravzaprav nič drugega kot kosi koprene, prepojeni z veliko količino učinkovin. Krpice imajo obliko obraza, z izrezanimi odprtinami za oči in usta. Za ta področja so na voljo manjše krpice. Koprena je lahko prepojena s hialuronsko kislino, s kolagenom, s peptidi ali s Q10 kompleksi, odvisno od tega,  kaj želimo koži ponuditi – osvežitev, vlažilno nego, odpravljanje znakov utrujenosti, podočnjakov in podobno.

Črno masko v obliki krpice je testirala tudi ena najbolj popularnih slovenskih blogerk Lepa Afna. Kaj meni o sami maski in njeni uporabi, si lahko ogledate v spodnjem videu.

PRAVILNA NEGA ZA VSAK TIP KOŽE

Čeprav boste z masko videti kot „Fantom iz opere“, se splača potrpeti, saj zares učinkujejo. Poleg tega je uporaba povsem enostavna. Masko vzamemo iz embalaže in jo za predvideni čas razprostremo preko obraza. Če nam primanjkuje časa, jo lahko enostavno uporabimo tudi kjer koli drugje (npr. na letalu, v pisarni …). Posebna prednost teh mask je, da se z učinkovinami prepojena nano vlakna zaradi oblike koprene popolnoma prilagodijo obliki vsakega obraza.

Dodatna prednost je, da so maske posamično pakirane v embalaži, ki ne prepušča zraka in zato potrebujejo bistveno manj konzervansov kot izdelki v lončkih ali tubah.

Obrazne maske v obliki krpic, ki jih najdete na policah prodajaln dm:

Ustavite ogrce. Balea črna maska za obraz z aktivnim ogljem bo vašo kožo navlažila, in jo zaradi natibakterijskega učinka očistila.
Osvežitev. Balea Aqua obrazna maska utrujeno in izčrpano kožo osveži, hkrati pa izvleček alg kožo intenzivno vlaži.
Navlažitev kože. Garnier Skin Active Hydra Bomb obrazna maska je iz bombaža, prepojenega z vlažilnim serumom, granatnim jabolkom in s hialuronsko kislino.
Pomlajevanje kože. Balea Vital hranilna obrazna maska pomaga zreli koži, da je videti mlajša. Arganovo olje in provitamin B5 kožo negujeta, hialuronska kislina pa jo vlaži.
Gor
OKMehr Information