Menu

Odprite oči!

Z novimi make up trendi boste vzbudili pozornost.

Home » Lepota » Odprite oči! - 02.2018

Make up za oči nikoli ni bil tako raznolik kot to sezono. Preizkusite enobarvne veke, mačje oči z zavihano zgornjo črto, bleščeč učinek in naravni sijaj.

Enobarvna senčila za oči

Enobarvno senčilo za oči v barvi limete, svetlo zeleni, turkizni ali lila barvi nanesite na veke in poskrbite za barvno eksplozijo. Ni potrebno, da ste natančni pri nanašanju, poleg tega pa ne potrebujete dodatnih pripomočkov ali zapletenega senčenja. Pri tej tehniki uporabite zgolj prste. Zaradi toplote telesa se bo barva še posebej dobro spojila s kožo. Pomembna je edinstvenost, ne pa popolnost – ni važno, ali je nanos drzen ali pa diskretnejši. Temu make up looku se lepo poda rdečilo za ustnice v nude barvi.

Postopek:

Najprej nanesite primer, da bo senčilo za oči obstojno dlje časa. S sredincem nežno povlecite veko navzgor ter s kazalcem ali mezincem druge roke na zgornjo veko izdatno nanesite senčilo za oči. Z rahlim pritiskom nanesite senčilo do roba veke, sami pa izberite obliko in intenzivnost barve.

Izdelki:

Barvito. Modri odtenki DEBORAH Smokey Eye palete (odtenek 08) odlično pristajajo rjavim očem.

Natančno. DEBORAH svinčnik in senčilo za oči 2v1 (odtenek 05) omogoča izjemno enostaven nanos na veke in v notranjem delu očesa.

Videz mačjih oči

V sezoni pomlad/poletje bo prevladoval trend mačjih oči s črtami v vseh možnih oblikah. Mačje oči z zavihano zgornjo črto, ki so poenostavljena verzija klasičnih mačjih oči in izgledajo kot grafični potisk, bodo optično povečale vaše oči.

Postopek:

Najprej z zunanjega dela spodnje veke narišite poševno črto navzgor, dolgo 1 centimeter. Za risanje tovrstnih črt je še posebej primerno tekoče črtalo za oči s poševno konico. Od sredine zgornje veke prav tako naredite črto poševno navzgor. Ta črta mora biti dolga le pol centimetra. V naslednjem koraku povežite obe črti. Pri tem bo nastala rombu podobna oblika, ki jo pazljivo in natančno zapolnite s črtalom za oči.

Izdelki:

Enostavno. Z L’OREAL Paris Tattoo signature tekočim črtalom za veke v svinčniku lahko z lahkoto oblikujete svoje popolne linije in ustvarite intenzivne črne črte.

Skušnjava za trepalnice. Nova MAYBELLINE total temptation maskara poskrbi za sanjski volumen vaših trepalnic.

Bleščeč učinek

Tudi v prihajajoči sezoni ne bo šlo brez bleščic. Na voljo je nešteto možnosti in različic, zato nimate izgovorov, da jih ne bi preizkusili.

Postopek:

Pri tem make up-u prideta v poštev senčilo za oči v turkizno zeleni ali pa v bleščečem odtenku španskega bezga. Veke najprej namažite s primerjem ali podlago za nanos senčil, da bo barva obstojna dlje časa. S čopičem nanesite senčilo na zunanje kotičke oči. Tik ob trepalnicah barvo nanesite izdatneje oziroma v več slojih, proti zunanjemu delu pa naj bo nanos rahlejši.

Izdelki:

Magično. Čudovite barve ustvarite s trend IT UP Silk & Pearl (odtenek 10) senčilom za veke.

Bodite drzni. MAYBELLINE Color Sensational powder matte (odtenek 10) rdečilo s svojo intenzivno barvo daje vašim ustnicam dramatičen učinek in mat videz.

Make up trendi 2018 na Instagramu:

Gor
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z nadaljnjo uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o tem V redu