Menu

Ombre na glavo

Trend las, nohtov in ustnic.

Home » Lepota » Ombre na glavo - 10.2017

Najprej je trend ombre navduševal na laseh, nato se je preselil na nohte in ustnice, zadnji hip pa je »in« obratni ombre. Tehniko lahko uporabljate prav si, saj je ena od verzij primerna za optično zmanjšanje ustnic, druga pa za optično povečanje.

 

Ombre, če želite ustnice optično povečati

Korak 1: Poiščite tri najljubše odtenke rdečila za ustnice ene barve. Ena naj bo svetla, naslednja malce temnejša in temna. Uporabite lahko tudi svinčnik za ustnice.
Korak 2: Na ustnice najprej nanesite puder, da prekrijete njihovo naravno barvo.
Korak 3: Ustnice namažite s srednjim odtenkom rdečila za ustnice.
Korak 4: Nato ustnice obrobite po zunanjem robu s temnim rdečilom ali s temnejšim odtenkom svinčnika barve, ki ste jo izbrali.
Korak 5: Najsvetlejši odtenek nanesete na sredino ustnic, da dosežete polnejšo obliko.
Korak 6: S čopičem za ustnice rahlo zabrišite predele med različnimi odtenki, tako, da se bodo barve zlile med seboj.

 

 

 

 

Precizno. Zunanji najtemnejši rob ustnic boste najlažje začrtali in zasenčili s črtalom za ustnice Deborah 24Ore long lasting.

 

 

Obratni ombre, ki ustnice optično zmanjša

Korak 1: Med ličenjem nanesite tekočo podlago na ustnice, da izenačite ten kože in ustnic.
Korak 2: Svoj najljubši odtenek rdečila za ustnice nanesite le na notranji del ustnice.
Korak 3: S čopičem zabrišite in zmehčajte mejo med rdečilom in tekočo podlago. Lahko se poigrate z dvema odtenkoma šminke. Svetlejši odtenek rdečila nanesite na celotno površino ustnic, temnejšega pa dodajte na notranji del in s čopičem zabrišite.

 

 

 

Rdeče. Z Deborah Milano red long lasting rdečilom je občutek na ustnicah neverjetno udoben, saj se tekstura popolnoma prileže ustnicam in jim nudi bogato barvo in dolgo obstojnost.

 

 

 

 

Rdečo šminko obožuje tudi Lepa afna. Tokrat se za ombre trend ni odločila, saj stavi na večno rdečo šminko. Tako, kot si jo nosile Marilyn Monroe, Sopfia Loren in ostale dive.

Gor
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z nadaljnjo uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o tem V redu