Menu

Party look

Make up je zabava!

Home » Lepota » Party look - 02.2017

Ključna beseda je: Barve! Pri videzu za zabavo si lahko privoščite več, lahko eksperimentirate in ustvarjate. Make up v tej točki enostavno postane zabava. Vsaj tako pravi Lea Filipovič, Lepa afna, ki je prava “trendsetterka” in si upa izstopiti iz množice. Pustite se počutiti posebne in se obarvajte v pomladno zeleno in oranžno. Enostavno, energično in seksi.

PODLAGA

Pri videzu za zabavo si lahko privoščite malo več. A še preden začnete, morate kožo pripraviti na ličenje. Če vas čaka dolga zabava, najprej na kožo nanesite »primer«, ki bo poskrbel, da bo vaša podlaga lepše mazljiva in dolgo obstojna.

Po nanosu »primerja« ten kože izenačite s tekočo podlago in s korektorjem prekrijte nepravilnosti. Dodajte še malo transparentnega pudra v prahu za daljšo obstojnost podlage. Koža je tako pripravljena na senčenje in osvetljevanje obraza.

S konturo obraz zasenčite pod lično kostjo in ob robu lasišča, pazite le, da boste konturo dobro zabrisali, da na koži ne bo vidnih madežev, le ustvarjene sence. Na predele, kamor po navadi posije sonce, nanesite osvetljevalec. Dodajte ga nad ličnično kost, na zunanji lok pod obrvjo, na sredino nosu in nad zgornjo ustnico (kupidov lok).

Nasvet: Če vam videz konture na obrazu ni všeč, kožo nežno zasenčite z bronzerjem, da dosežete zagorel in sijoč videz.

Zasijte. Kremni osvetljevalec BeYu Let it glow  Highlighter v stiku je idealna in enostavna izbira, saj z njim koža v trenutku zasije na pravih mestih.

Enostavno. Nanos BeYu Stamp & Blend konture z že priloženo gobico in ogledalom je izredno enostaven, le nekajkrat potapkajte po ličnicah in že ste poskrbeli za konturo svojega obraza. Zaradi njegove velikosti ga lahko vzamete s seboj v torbico in na potovanja.

Zagorel videz. Naravno zagorel videz vam bo omogočila edinstvena formula BeYu bronzerja, ki zaradi mikro finih pudrastih delcev poskrbi za lep nanos, ki se enostavno zabriše v kožo in na njej ne pušča madežev.

Bi radi bolje spoznali Lepo Afno? Preberite intervju iz zakulisja snemanja dm look kampanje.

USTNICE IN OČI V BARVAH

Zabavajte se z barvami, ki bodo vašemu obrazu podarile energijo in iskrice v očeh. Privoščite si oranžno rdečilo za ustnice, ki bo to pomlad in poletje številka ena med rdečili.

Pika na i. Oranžno rdečilo za ustnice BeYu Pure Color & Stay bo še posebej pristajalo tistim s toplim podtonom, lepo pa se bo podala tudi k zagorelemu videzu kože. Zaradi mat strukture je rdečilo močno pigmentirano in dolgo obstojno.

 

 

 

 

 Party look v 1 minuti

Ustvarite Party look korak po korak

Podroben video, kako ustvariti Party look

Gor
OKMehr Information