Menu

Poletje v laseh

Pričeske za vroče dni.

Home » Lepota » Poletje v laseh - 07.2017

Poletje s seboj prinaša prijetne tople dni, ki pa se včasih prelevijo v pravo pasjo vročino. Takrat bi marsikatera dolgolaska najraje obiskala frizerja in se poslovila od svoje grive. A situacijo lahko omilite na druge načine in si pomagate z različnimi modnimi dodatki za lase, ki bodo hkrati popestrili vaš poletni stajling.

Kaj potrebujete, da ustvarite naslednje pričeske:

  1. Navadne lasnice v zlati ali črni barvi
  2. Žameten ali svilen črn trak (poiščite ga v trgovini z blagom)
  3. Krtačo
  4. Sprej za lase

Nizek čop

Težavnostna stopnja: lahko
Pričeska, ki vam bo vzela malo časa, a poskrbela za močan vtis. Nizko spet konjski rep s črno pentljo bo vsakdanjo pričesko popestril.

Kako ustvarimo pričesko: Naredite prečo po sredini in lase dobro razčešite. Z navadno elastiko spnite lase v nizek čop približno na sredini zatilja. Za rahlo valovite lase čop utrdite s solnim sprejem za oblikovanje pričeske ali peno za skodrane lase. Na koncu čez elastiko zavežite še črn žameten ali svilen trak.

 

Nasveti za izdelke:   

Tropsko. Namesto traku lahko za razigrano poletno pričesko uporabite S.HE STYLEZONE sponko za lase v obliki ananasa, ki bo popestrila vašo pričesko.

Slano. BALEA solni  sprej za oblikovanje pričeske BEACH-STYLE poskrbi za matiran, skuštran videz las. Sprej razpršite po z brisačo osušenih laseh in pustite, da se posušijo na zraku.

 

 

 

 

 

Poletna pričeska z mokrim videzom

Težavnostna stopnja: lahko
Pričeska z mokrim videzom las bo navduševala v letošnjem poletju. Pri tovrstni obliki pričeske vse lase odstranimo iz obraza in jih spnemo v konjski rep. Z valovitimi lasnicami še dodatno pričvrstimo lase in tako pričeska pride do izraza.

 

Kako ustvarimo pričesko: Najprej počešite lase in z glavnikom naredite prečo na strani. Nato na lase tik ob prečki nanesite gel za moker videz las in jih tesno spnite v nizek čop na tilniku. Na eno stran pripnite od deset do petnajst valovitih lasnic z vmesnim razmikom po pol centimetra. Preprosto in učinkovito.

Make up: Ličila nanesite na čisto polt. Veke obarvajte s senčilom v zelenomodri barvi s kovinskim sijajem in pri tem ne varčujte. Če želite, lahko z njim ustvarite razpršen videz. Zraven se lepo poda šminka v nežno roza odtenku.

 

Nasveti za izdelke:

Speto. Lase spnite s sponkami za lase S.HE STYLEZONE, ki so vsestransko uporabne pri različnih pričeskah.

Moker videz. Za oblikovanje pričeske lahko uporabite tudi NIVEA gel za lase Aqua, ki bo pričaral moker videz izposodite pa si ga lahko od svoje boljše polovice.

Make up nasvet:

Intenzivno. Poletni videz izpopolnite s TREND IT UP Velvet Sense rdečilom za ustnice v svinčniku v odtenku 040.

Visoko prepletanje

Težavnostna stopnja: težko
Pričeska od spredaj izgleda kot stroga figa, a šele pogled od zadaj razkrije njeno razkošnost. Pričesko sestavlja več kit, spletenih tesno ob lasišču od zatilja pa do vrha glave, kjer se povežejo v figo. Če se vam zdi pričeska težka, imate prav. A z nekaj vaje bo tudi ta postala enostavna, za začetek pa vam pri oblikovanju lahko pomaga prijateljica.

Kako ustvarimo pričesko:

  1. korak: Pletenje kit poteka od spodaj navzgor. Usedite se na stol, nagnite glavo in vrzite lase naprej, da visijo čez glavo ter jih skrtačite.
  2. korak: Z glavnikom potegnite po sredini od zatilja proti vrhu glave, da lase razdelite na dva dela, nato pa vzporedno potegnite prečo, da dobite vzdolž glave porazdeljene šope las.
  3. korak: Do sredine glave spletite francosko kito in jo na koncu spnite z majhno elastiko.
  4. korak: Postopek ponavljajte toliko časa, da bo celoten zadnji del glave prepleten s kitami. Priporočamo, da spletete tri ali štiri kite.
  5. korak: Sprednje lase počešite nazaj, združite jih s preostalim delom kit ter oblikujte v figo, ki jo pričvrstite s sponkami in utrdite s sprejem za oblikovanje pričeske. Za piko na i lahko okrog fige zavežete tanek črn trak.

Nasveti za izdelke:

Barvito. Elastike za lase S.HE STYLEZONE bodo pritrdile lase na pravih mestih.

Volumen. Za popoln volumen uporabite NIVEA peno za lase Care & Hold.

 Make up nasvet:

Popolna polt. Čudovito polt pričarajte z ESSENCE tekočim pudrom Stay all day.

Z MAX FACTOR Creme Puff bronzerjem boste poudarili svoj poletni ten.

Počesano nazaj

Težavnostna stopnja: lahko
Pričeska, ki deluje popolno in uglajeno ter kljub svoji preprostosti vzbudi pozornost. Posebej lepo se poda na zraku posušenim, rahlo valovitim lasem in je primerna predvsem za elegantne večerne stajlinge.

frisur mit vielen Bobby Pins

Kako ustvarimo pričesko: Najboljše je, da lase posušite na soncu in so ti rahlo valoviti, v nasprotnem primeru pa pred oblikovanjem pričeske uporabite solni sprej ali pa vanje vtrite peno za skodrane lase. S sredinsko prečo razdelite sprednje lase in jih zataknite za ušesa. Na vsaki strani uporabite približno po deset valovitih lasnic, s katerimi pritrdite lase z razmaki po pol centimetra. Pričnite za ušesi ter zaključite na vrhu zatilja.

Nasveti za izdelke:

Prikupno. Lase na vrhu spnite s S.HE STYLEZONE spiralnimi elastikami za lase, ki jih lahko uporabite za številne pričeske.

Fiksno. Lase utrdite z AUSSIE lakom za lase Miracle Volume.

Make up nasvet:

Zapeljivo. Zapeljiv pogled ustvarite z DEBORAH Double Effect Volume & Lenght maskaro, ki bo poskrbela za poudarjeno dolžino in volumen vaših trepalnic.

 

Gor
OKMehr Information