Menu

Prijetno kampiranje

Poišči me v prikolici!

Home » Užitek » Prijetno kampiranje - 07.2017

Nekaj dni svojega dopusta namenimo taborjenju. Ni pomembno, kam nas pri tem zanese pot, dobra volja in očarljivi dodatki za kampiranje bodo popestrili naš kratek oddih.

Pot je cilj, je znan izrek velikega misleca Konfucija, ki ga lahko povežemo tudi s kampiranjem kot enim izmed načinov, kako lahko kvalitetno in lepo preživimo proste dni. Če pot še dodatno osmisli cilj našega potovanja, potem bomo v njej toliko bolj uživali. Za popestritev tako na pot vzemimo stvari, ki nam bodo koristile, obenem pa nas bodo s svojo uporabnostjo razveseljevale in nam polepšale vsakdan. Tako bo vsako potovanje in kampiranje izpadlo kot pustolovščina in prijetno doživetje.

 

Termovka STANLEY ADVENTURE zadrži vodo hladno do 20 ur, z ledom pa celo do 90 ur. Najdete jo v več različnih velikostih. 1001 dar.
HAMMER TOOL je večnamensko orodje z 10 različnimi funkcijami, s katerim boste na kampiranju rešili prav vsako zadrego. 1001 dar.
Termo posoda ALADDIN EASY-KEEP odlično tesni in ohranja hrano vročo ali hladno. Poiščite jo v različnih barvah in velikostih. 1001 dar.
Steklenička ACTIVE HYDRATION TRACKER ima zanko za prenašanje in obroč, ki označuje, koliko ste popili. 1001 dar.
Muholovec VIGAR v ročaju skriva pinceto, s katero muhe odstranite brez dotikanja. 1001 dar.
Tridelni pribor ALADDIN v etuiju je odličen za obroke v naravi ali na poti. 1001 dar.
Gobarski nožek SAGAFORM z ukrivljenim rezilom in krtačko bo poskrbel za malico iz gozda. 1001 dar.
20 delovnih mravljic KIKKERLAND pomaga servirati sire, sadje in prigrizke. 1001 dar.
Gor
OKMehr Information