Menu

Pripomočki za več zabave v spalnici

Akcija!

Home » Življenje » Pripomočki za več zabave v spalnici - 01.2018

Najboljši ljubezenski filmi so tisti, pri katerih sami prevzamete režijo. Preverite, s katerimi pripomočki lahko popestrite dogajanje v spalnici. Dodali smo tudi nasvete za zmenke, s katerimi boste dodali piko na i.

Potrebujete navdih?

Čedno dekle. Le nekaj kapljic DUREX love sex gela lahko poveča občutljivost v ženskem intimnem predelu in pripomore k intenzivnejšemu orgazmu

Umazani ples. BILLY BOY vaginalne kroglice krepijo vaginalne mišice, povečajo občutek ugodja in vodijo do intenzivnejšega orgazma. Nosite jih lahko povsod, med nakupovanjem, pri športnih aktivnostih ali na plesnem večeru.

Telesni stražar. Perservativi LIFESTYLES Skyn Original so zelo tanki in tako omogočajo še večjo senzacijo ter občutek.

Grda resnica. Po zaključku posteljnih užitkov intimni predel očistite z losjonom za intimno nego JESSA.

Ljubezen in druge droge. Vibracijski obroček DUREX Play Vibrations bo popestril dogajanje med rjuhami. Uporabite ga lahko za igro v dvoje ali pa ga preizkusite sami.

 

Nasveti, kam na zmenek za sveže zaljubljene

Ni pomembno, da partnerja poznate do potankosti. S temi idejami za zmenek se bosta zbližala in neizmerno uživala v družbi drug drugega.

1) Piknik v mraku. Prav v času mraka je svetloba najlepša, zato bo poskrbela za še bolj romantično vzdušje. S seboj vzemite odejo, dobrote in steklenico vina ter uživajte v nepozabnem večeru.

2) Ogled mesta malo drugače. Odpravita se na ogled domačega mesta, saj je to lahko zelo zabavno. Privoščita si brunch, obiščita muzeje, oglejta si znamenitosti in se pridružita skupini za vodeni ogled mesta.

3) Zaplešita skupaj. Odpravita se v plesno šolo in se pridružita tečaju. To bo nova izkušnja, ki vaju bo zagotovo (ponovno) zbližala. Izbira zvrsti je prepuščena vama.

4) Izlet v naravo. Obujta pohodniške čevlje in se odpravita v gore. Svež zrak in lep razgled vaju bosta napolnila z energijo, poleg tega pa se bosta lahko skupaj veselila uspešnega vzpona. Za nagrado se okrepčajta v najbližji koči.

5) Igrajta skupaj. Igranje mini golfa ali bowlinga je zelo zabavno, lahko pa postane tudi zelo romantično.

Gor
OKMehr Information