Menu

Sanjski šoping v New Yorku

dm je skupaj s Kozmetiko Afrodita na šoping avanturo v New York peljala 80 deklet.

Home » Navdih » Sanjski šoping v New Yorku - 12.2017

New York v družbi prijateljic in z veliko časa za nakupovanje so sanje marsikatere predstavnice nežnejšega spola. Te sanje je dm skupaj s Kozmetiko Afrodita uresničil kar 80-im srečnicam.

Ekipa dm se je pred kratkim vrnila iz New Yorka, kamor je skupaj s Kozmetiko Afrodita na nepozaben šoping peljala 80 deklet, tokrat pa se jim je pridružilo tudi nekaj predstavnikov moškega spola. Na sanjski šoping avanturi jih je tokrat spremljal priljubljeni tekmovalec oddaje Znan obraz ima svoj glas, Samuel Lucas. 

Nočno nakupovanje v mestu, ki nikoli ne spi

Vesela druščina, polna navdušenja in nakupovalnih načrtov, se je takoj po prihodu v New York odpravila na večerni ogled osvetljenega mesta. Temu pa je že sledil nočni šoping, saj so se na predvečer črnega petka začele, v Ameriki vsako leto težko pričakovane, velike razprodaje.

Navdušene nad znamenitostmi Velikega jabolka

Prvi dan je bil dan za ogled veličastnega New Yorka. Simpatični pevec je dame pospremil na avtobus in skupaj so se odpravili odkrivat enega najbolj multikulturnih mest na svetu. Mimo Centralnega parka s številnimi jezeri, spomeniki in muzeji, do veličastnega Kipa svobode. Tako so vsi skupaj spoznavali mogočno mesto in se ob tem prijetno zabavali. 

Po strastnem nakupovanju še nepozabna zabava

Navsezgodaj v soboto so se odpravili v enega največjih nakupovalnih središč v okolici New Yorka, Woodbury Common Premium Outlet-u.

Nič kaj utrujene od celodnevne nakupovalne mrzlice so udeleženke večer zaključile z nepozabno zabavo v newyorški restavraciji Hurley’s v središču mesta. Dogajanje je s svojim nastopom popestril tudi priljubljeni pevec Samuel Lucas. Navdušenje je bilo obojestransko in večer se je kar prehitro končal.

Naslednji dan so opravile še zadnje neizpolnjene nakupe, zvečer pa so se dame poslovile od Velikega jabolka in se odpravile proti domu z neprecenljivimi spomini, ki bodo ostali za vedno.

 

 

 

Gor
OKMehr Information