Menu
Home » Splošni pogoji

Splošni pogoji

PRAVNO OBVESTILO

Za besedila in fotografije, ki niso poslana na zahtevo, ne prevzemamo odgovornosti. Na podlagi Zakona o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP) je podjetje dm drogerie markt d.o.o. (v nadaljevanju dm), s sedežem na Litostrojski 48, 1000 Ljubljana, nosilec materialnih avtorskih pravic nad vsebinami (besedila, fotografije, avdio-video posnetki, aplikacije) objavljenimi na spletnem mestu activebeauty.si, zato je vsakršno kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje, predelovanje in/ali razširjanje vsebine ali kateregakoli dela vsebine v komercialne namene brez pisnega dovoljenja dm izrecno prepovedano.

ODGOVORNOST PODJETJA dm

dm se obvezuje, da bo v dobri veri in v okviru svojih zmožnosti skrbel za pravilnost in ažurnost objavljenih vsebin na spletnih mestih, s čimer ne izključuje možnosti za pojav morebitnih napak in nepravilnosti med objavljenimi vsebinami.

Avtorji vsebin na spletnih mestih in ustvarjalci/izdelovalci spletnih mest ne prevzemajo odgovornosti za brezpogojno točnost navedenih informacij in s tem za morebitno škodo, ki bi jo uporabnik ali uporabnica utrpel/-a zaradi uporabe spletnega mesta ali nezmožnosti oz. motenega delovanja le-tega. dm, njegovi zaposleni, zunanji sodelavci in poslovni partnerji v nobenem primeru niso odgovorni za direktno, indirektno, naključno, specialno ali posledično škodo oziroma kakršnokoli povzročeno škodo, kot sledi:

  • za osebne poškodbe in zdravstvene posledice katerekoli narave, povzročene indirektno ali direktno z ogledom ali uporabo spletne strani;
  • za nepooblaščeno rabo strežnikov in strežniških sistemov in s tem ogrožanje osebnih informacij uporabnikov oziroma vseh hranjenih informacij;
  • za katerokoli prekinitev prenosov s spletne strani ali nanjo;
  • za napake v programski kodi, viruse, trojanske konje ali podobno.

Narava svetovnega spleta in spletnih mest onemogoča popoln nadzor nad vsebinami, do katerih vodijo hipertekstualne povezave s tega spletnega mesta, zato dm ne prevzema nikakršne odgovornosti za vsebine, ki so uporabniku dostopne prek teh povezav oziroma ki jih vzdržujejo tretje stranke.

dm prav tako ne odgovarja uporabnikom za morebitno nedosegljivost spletne strani in storitev, za motnje pri dostopu do spletne strani in storitev, za motnje pri uporabi spletne strani in storitev, za slabšo kakovost spletne strani in storitev ter za katerokoli drugo napako na in v zvezi s spletno stranjo in storitvami. Uporabniki uporabljajo vsebine in storitve na lastno odgovornost. dm sme brez predhodnega opozorila prekiniti delovanje spletne strani.

NEUPOŠTEVANJE PRAVNEGA OBVESTILA

dm in avtorji vsebin, objavljenih na spletnih mestih, od uporabnika pričakujejo, da bo spoštoval zapisane določbe in zakone s področja varovanja zasebnosti, prava intelektualne lastnine ter avtorskega prava. V primeru zlorabe vsebin spletnega mesta ali spletnega mesta samega oziroma v primeru kršenja vsakokrat veljavne zakonodaje bo dm storilce kazensko ovadil.

 

 

Gor
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z nadaljnjo uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o tem V redu