Menu

Tekoča rdečila za ustnice

Tekoča rdečila za ustnice združujejo prednosti rdečila in glosa.

Home » Lepota » Tekoča rdečila za ustnice - 04.2017

Tekoča rdečila združujejo najboljše iz dveh svetov: visoko prekrivno moč šminke z dodatkom svetlečega glosa za ustnice. V letošnji sezoni bo uporaba tekočega rdečila za ustnice obvezna.

Tekoča rdečila za ustnice so na pohodu in že kar nekaj časa na lepotnih policah predstavljajo konkurenco dobrim starim šminkam. Domnevno naj bi prednjačila tudi v Googlovi razvrstitvi najbolj iskanih pojmov s področja mode. Kaj se torej skriva za tem lepotnim trendom, s katerim so nas okužile ZDA? Tekoča rdečila za ustnice bi lahko uvrstili med šminke in glose hkrati, vsebujejo pa najboljše lastnosti obeh lepotnih pripomočkov za ustnice in pričarajo popoln videz vaših ustnic. Nekatera tekoča rdečila nastopajo tudi pod oznako kremna rdečila ali balzami za ustnice, vendar poimenovanj ne mešajte.

Torej: pri tekočih rdečilih za ustnice gre za kombinacijo žametne strukture glosa in visoke prekrivnosti šminke. Tekoče rdečilo za ustnice ima v primerjavi z navadnim glosom občutno več barvila. Posledično je enakomerno porazdeljeno in na ustnicah deluje sveže. Normalno ga nanesete na ustnice, vendar s to prednostjo, da bo na ustnicah obstojno dalj časa kot preostala rdečila. Posebnost tekočih rdečil je v tem, da se kljub tekoči strukturi ta po nanosu spremeni v mat videz, ki je obstojen do več ur. Pazite, da pred nanosom tekočega rdečila na ustnice nanesete dovolj vlage in jih tako zaradi mat učinka zavarujete pred izsušitvijo in preprečite nastanek luskic. Pri nanosu tekočega rdečila ne smemo pozabiti na uporabo črtala za ustnice.

Nasvet: za odstranjevanje obstojne barve uporabite vatirano blazinico z micelarno vodo in jo držite na ustnicah deset sekund ali pa uporabite blazinice za odstranjevanje ličil z oljem.

Tekoča rdečila za ustnice, ki vas bodo navdušila

Žametno. S tekočim rdečilom za ustnice Deborah Velvet fluid matte boste pričarali žametno mehke ustnice z mat učinkom.
Mehkoba. Tekoče rdečilo za ustnice Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet vas bo navdušilo z mehko teksturo.
Intenzivno. Izjemno prekrivno tekoče rdečilo za ustnice L'oréal Lip Paint Lacquer vas bo navdušilo s svojimi intenzivnimi barvami.

Kako dosežemo dolgo obstojnost tekočih rdečil za ustnice in kako jih kar najbolje odstranimo

Predstavljamo vam trike in nasvete, kako zagotovimo dolgo obstojnost novih rdečil in kako jih najlažje odstranimo.

junge Frau mit roten Lippen1. Pred nanosom tekočega rdečila najprej naredimo piling za ustnice ali pa jih dodobra navlažimo. Piling ustnic lahko opravimo tudi večer pred nanosom šminke.

2. Brez uporabe črtala preprosto ne gre. Z njim namreč natančno pobarvamo ustnice in poskrbimo za to, da se tekoče rdečilo na ustnicah ne razmaže preveč. Aplikator tekočih rdečil namreč ni zasnovan za natančen nanos.

3. Pri nanosu rdečil poskušajte razpreti ustnice. Tako boste tudi še ne obarvane dele ustnic lepo zapolnili z rdečilom.

4. Tekoča črtala vsebujejo močne barve, zato zadostuje le ena plast nanosa na ustnice. Najprej namažemo spodnjo ustnico, nato ustnici stisnemo skupaj. Če so na zgornji ustnici ostali še nezapolnjeni prostorčki, jih zapolnimo s črtalom.

5. Pri odstranjevanju ličila moramo biti pozorni na njegovo obstojnost. Na podlagi tega se odločimo za odstranitev ličila z micelarno vodo in blazinico, ki jo deset sekund držimo na ustnicah, ali pa se odločimo za uporabo blazinice za odstranjevanje ličil z oljem. Pod nobenim pogojem ustnic ne smemo drgniti, saj bomo drugače odstranili njihovo tanko povrhnjico, ki se bo začela luščiti.

Gor
OKMehr Information