Menu

Tesa Jurjaševič se predstavi

Simpatičnost na kvadrat!

Home » Lepota » Tesa Jurjaševič se predstavi - 02.2017

Tesa je uspešna blogerka, modna urednica in modna navdušenka, ki na svojem blogu Magnifique dnevno deli vsebine o svojem osebnem stilu, lepoti, potovanjih in predvsem o stvareh, ki jo navdihujejo. Blog je njen spletni prostor, na katerem ustvarja in piše vse, kar je »magnifique«.

Katere 3 besede te najboljše opišejo?

Odločna, ambiciozna, vztrajna.

Kako izgleda dan blogerke?

Dan blogerke v resnici nikoli ni enak dnevu. Tako so določeni dnevi, ko s popolnim make up-om tekam s sestanka na sestanek ali iz dogodka na dogodek, fotografiram objave za blog in pripravljam vsebine za družbena omrežja. Tu pa so tudi precej bolj dolgočasni in nezanimivi dnevi, ko brez makeup-a, s figo na glavi in v trenirki odgovarjam na maile in večino dneva preživim za računalnikom.

Blogersko delo se marsikomu zdi popolno. Preizkušaš veliko produktov in pišeš o njih. A marsikdo ne ve, da za eno objavo stoji ogromno dela. Koliko časa potrebuješ za eno objavo na blogu in koliko dela je za vsem tem?

»Klasična« blogerska objava se po navadi začne pred domačo omaro, v iskanju in pripravljanju stajlinga za fotkanje. Sledi iskanje lokacije in fotografiranje, obdelava fotografij, priprava vsebin za družbena omrežja, pisanje teksta in končna objava. V primeru, da gre za sponzorsko objavo je seveda v to potrebno vključiti še vse sestanke z naročnikom, oblikovanje zgodbe, občasna izposoja oblačil, torej tekanje sem in tja, za pripravo objave. Posebnost so tudi lepotne objave, ki pogosto zahtevajo najem posebnih lokacij za fotografiranje, videi pa so tako ali tako čisto druga zgodba, ki zahtevajo večjo pripravo in večdnevno delo.

Kateri je tvoj najljubši trend letošnje pomladi in katera barva bo kraljevala tokrat?

Zelo se veselim preizkušanja različnih barvitih šmink, saj jih po navadi ne nosim oziroma, če že, se vedno odločam za precej nevtralne odtenke, barvi letošnje pomladi pa sta po mojem mnenju koralna in živo rdeča.

Z eno besedo opiši svoj najljubši look/stil ličenja.

Naravno.

Kateremu make-up izdelku se nikakor ne bi mogla odpovedati?

Vsekakor maskari, ki je preprost in hiter način za poudarjene oči in svež videz.

Poudarite oči. Z maskaro Deborah Extra black bo vaš pogled še bolj zapeljiv.

Nasvet: Če vas zanima, na kakšen videz stavi Tesa, da se počuti posebno, kliknite tukaj in ustvarite njen Glam look.

V februarju si sodelovala pri snemanju kampanje za pomladni dm look. Kaj ti je najbolj ostalo v spominu s snemalnega dneva?

Prva asociacija so vsekakor lasje, saj sem se po dolgem času prelevila nazaj v dolgolasko! Seveda pa je tu še super ekipa, krasen make up, sproščeno vzdušje in odlične fotografije!

Tvoja prva asociacija na besedo dm look?

Morska deklica.

Kakšni so tvoji načrti za prihodnost?

Predvsem se veselim novih potovanj in blogerskih projektov, potihem pa se spogledujem tudi s tujino, zato mogoče za nekaj časa malo pomaham Sloveniji v slovo.

Nasvet: Bi želeli Teso spoznati še bolje? Obiščite njen blog Magnifique.

Kateri look pa je tebi najbolj všeč?

Kateri look je pa tebi najbolj všeč? #dmlook #trendi #blogerke #lovelook #glamlook #fashionlook #divalook #partylook #glowlook

A post shared by dm drogerie markt Slovenija (@dm_slovenija) on

Gor
OKMehr Information