Menu

Življenje v modrem

Letos so se oblikovalci pohištva odločili za modro barvo v vseh njenih odtenkih.

Home » Navdih » Življenje v modrem - 02.2017

Modra barva ima veliko dobrih lastnosti, saj poživlja, pomirja ter daje občutek svežine. Ustrezen odtenek barve prilagodimo glede na prostor.

Barva letošnjega leta je nedvomno modra, od azurne, pastelne pa vse tja do temno modre. Medtem ko je oblazinjeno pohištvo enobarvno in odeto v barve morja, vsebujejo odeje in prevleke za blazine še enostaven vzorec. Tudi kuhinjski pripomočki, posoda in dodatki sledijo najnovejši modni zapovedi in so na voljo v različnih odtenkih modre.

Modra v kombinaciji z drugimi barvnimi toni deluje zelo razkošno. V kombinaciji z belo barvo deluje zelo mediteransko, medtem ko z rumeno doseže to, da je prostor videti prijazen in topel. V kopalnico se zelo lepo poda svetlo modra v kombinaciji z zelenimi odtenki, ki v nas vzbudijo asociacijo na morje. Tudi dodatki v modri barvi izpadejo lepi še posebej, če jih izberemo v različnih odtenkih.

Modre sobe so v trendu – tudi na Instagramu

Cool wallpaper + mod lighting = cute boys room #moderndesign #kidsroom #boysroom #modern #kids #decor #interiordesign @monicafrieddesign

Ein von Monica Fried Design (@monicafrieddesign) gepostetes Foto am

Quiet cafes are the best💙

Ein von DENISE C. (@denisey27) gepostetes Foto am

Gor
OKMehr Information