Active Beauty
Božična darila za moške: Česa si zares želijo

Bližajo se prazniki

Božična darila za moške: Česa si zares želijo

Ah, moški – le kaj letos podariti očetu, bratu ali partnerju? Da vam ne bo treba preveč razmišljati, smo za vas zbrali nekaj predlogov.
Čeprav se božičnih praznikov vsako leto veselimo, pa nas vedno znova čaka izziv – kaj podariti moškim. Bo oče spet dobil enako darilo kot lansko leto? In kaj za vraga podariti partnerju, ki ima vse? Čeprav iskanje daril za naše najljubše moške niti ne bi smelo biti težko, se vsako leto znova zdi misija nemogoče.

Adventni koledar je ena izmed idej za zgodnje darilo. Ker so moški pogosto praktično naravnani, nas to morda omejuje pri izvirnosti, ko izbiramo darila. A vseeno smo izbrskali nekaj idej, s katerimi lahko vašim moškim polepšate praznične dni. 

Ideje za praznična darila za moške

Še vedno ne veste, kaj podariti moškim v svojemu življenju? Nekaj možnosti leži na dlani – večina moških obožuje različne tehnične pripomočke in novosti.  


1. Kaj podariti moškemu za božič?

Tehnika je eno izmed področij, na katere najpogosteje pomislimo, ko izbiramo darila za moške. Razne tehnične novosti in “igrače” so stvari, ki se jih razveseli večina moških.
 
  • Podarite povezanost: Brezžične polnilne postaje so praktične in lepe obenem, uporabljate pa jih lahko doma, v pisarni ali na poti. Takoj ko pametni telefon položite na polnilno postajo, se začne polniti – brez nadležnih kablov – vaš najljubši moški pa bo vedno dosegljiv za pogovor ali izmenjavo zabavnih fotografij. 
  • Poskrbite za učinkovito jutranjo rutino: z električno zobno ščetko. Morda se zobna ščetka kot darilo moškemu sliši nekoliko banalno. Kaj pa, če gre za najnovejši tehnični pripomoček, ki je povrhu vsega še nadvse učinkovit in skrbi za zdrave zobe? Potem je to čisto drugačna zgodba. V zadnjem času se je na trgu pojavilo kar nekaj novosti in novih različic. Enako velja za sušilce za lase, če veste, da ga vaš obdarovanec uporablja.
  • Pomembno pri tehničnih darilih: Pred nakupom razmislite, ali vaš obdarovanec to stvar zares potrebuje in ali jo bo uporabljal. Nekdo, ki se navdušuje nad fotografijo, bo vesel vintage fotoaparata in filmov, ljubitelj vrtičkanja bo navdušen nad najnovejšimi vrtnarskimi pripomočki, za očeta, ki svoj prosti čas najraje preživlja zunaj z otroki, pa bo odlična izbira avto ali helikopter na daljinsko upravljanje. 

Napredna nega zob

happybrush Vrtljiva električna zobna ščetka Tip R2

Na voljo v dm spletni trgovini.

2. Podarite majhne pozornosti

Ni treba, da za darilo zapravite celo premoženje. Tudi moški so vedno veseli drobnih pozornosti – nenazadnje je pomembna gesta in sporočilo, da nam je oseba pomembna in jo imamo radi. 
 
  • Domači wellness: Nega kože je pomembna ne glede na starost. Bogata negovalna krema za obraz ali obrazna maska je zato lahko odlično darilo tudi za moške – s seboj nosi tudi sporočilo, da nam ni vseeno zanje ter želimo, da se dobro počutijo in tako tudi izgledajo. Če se počutite nekoliko bolj kreativne, negovalnim izdelkom dodajte tudi “darilni bon” za razvajanje doma, ki si ga privoščita skupaj. 
  • Pripomočki za na pot: Je vaš partner veliko naokrog in obožuje izlete v naravo? Podarite mu steklenico ali termo lonček iz nerjavnega jekla, ki je odlična trajnostna alternativa plastenkam, poleg tega pa odlično ohranja toploto čaja ali kave. 
  • Za fit postavo: Če imate doma športnega navdušenca, lahko to izkoristite pri prazničnem obdarovanju in ga pri zdravem načinu življenja podprete s pozornostjo, kot je mešanica oreškov, ki jo sestavite po lastni izbiri. Pestro izbiro različnih vrst oreškov boste našli na dm.si ali v dm prodajalnah. Priložite lahko tudi unikatni “darilni bon” za skupen tek ali drugo športno aktivnost v naravi. 
  • Nekaj novega v omari: Moški so nagnjeni k temu, da več desetletij nosijo iste kose oblačil in še na stara leta uporabljajo toaletno torbico iz najstniškega obdobja, ki je že skoraj razpadla. Skrajni čas je za novo – morda kar skupaj v kompletu z negovalnim darilnim setom

Za dobro počutje

Biobaza Krema za moške za roke, telo in obraz Men Cream

Na voljo v dm spletni trgovini.

Za povečanje moči

proteini.si Muesli z visoko vsebnostjo beljakovin, okus čokolada-karamela

Na voljo v dm spletni trgovini.

Urejen

Vedeta Toaletna torbica za moške

Na voljo v dm spletni trgovini.

3. Kaj podariti nekomu, ki ima vse?

Kako najti pravo božično darilo za nekoga, ki meni, da ima prav vse? Morda nekaj, za kar še sam ne ve, da potrebuje! 
 
  • Skupen čas: Čas je največ, kar lahko podarimo. Vzemite si čas za večer družabnih iger ali sestavljanje sestavljank. Kot darilo lahko podarite sestavljanko, ki jo ustvarite iz vajine skupne fotografije.
  • Dvojna zabava: Zakaj bi užival le obdarovanec? Vibracijski obroček bo poskrbel za obojestranski užitek – tako ne bo užival samo vaš partner, ampak tudi vi. 
  • Samo zanj: Izbirate lahko med različnimi personaliziranimi darili, kot je na primer etui za telefon ali skodelica s posvetilom.

Prinaša veselje

BILLY BOY Vibracijski obroček

Na voljo v dm spletni trgovini.

Ustvarjanje spominov

SILICON POWER USB-ključ 2.0 Flash Drive Ultima U06, 32GB, moder

Na voljo v dm spletni trgovini.

Mehke ustnice

Balea MEN Balzam za ustnice Active Care

Na voljo v dm spletni trgovini.