Active Beauty
Ženske pričeske 2021: bodite »in« s temi videzi

Dolgi lasje, klasičen paž ali prikupna kratka pričeska?

Ženske pričeske 2021: bodite »in« s temi videzi

Si želite nove pričeske? Glamurozna griva, predrzen paž, srednji ali dolgi lasje – kar koli boste izbrali, nove ženske pričeske iz dm-a odlično poudarijo vaš individualni slog! 

Kdor čaka, dočaka! Čeprav smo v času korone postali pravi mojstri v barvanju in striženju las doma, se vendarle že pošteno veselimo obiska v profesionalnem salonu.  


dm-ove stilistke in stilisti bodo rade volje poskrbeli za dovršen videz las, za nameček pa se boste v salonu seznanili še z najnovejšimi trendi na področju ženskih pričesk leta 2021. Modni so tako dolgi, srednji in kratki lasje, eleganten paž in celo legendarna »bundesliga« frizura iz 1980-ih, ki se vrača v novi izvedbi!  

Ženske pričeske 2021: oblike za vse dolžine las

dm studio želi z novimi videzi trendovskih pričesk navdihniti stranke, ne glede na to, koliko so stare in kakšno strukturo las imajo. 

Najlepši videzi za dolgolaske

Dolgi lasje – dolgolasi in dolgočasni? Nikakor! Dolgi lasje so najbolj vsestranski tip ženske pričeske, saj jih je mogoče oblikovati na več načinov.  

1. Bujna pričeska: dolgi lasje v najboljši izvedbi

Razigran in romantičen videz: dolgi blond, rahlo valoviti lasje so simbol ženskosti z nešteto možnostmi poigravanja in oblikovanja. Skupaj z lagodnimi poletnimi kodri ali v kombinaciji z ljubko spletenimi lasmi je ta pričeska favoritka med klasičnimi pričeskami. 

2. Polna pričeska: rahli kodri in dolgi lasje

Bi v vsakdanjik radi vnesli pridih razkošja? Z rahlimi kodri, ki se svetlikajo na svetlobi, bo vaša pričeska videti ležerna in hkrati urejena. Če boste kodre še dodatno spletli in spneli nad tilnikom, boste s tem glamuroznim videzom privabili marsikateri pogled.  

Paž: klasika med ženskimi pričeskami 

Paž je čudovit v vsaki izvedbi: dolgi paž, paž s frufrujem (t.i. pob), valovit ali stopničast. Je klasika med ženskimi pričeskami, ki pristoji malodane vsakemu obrazu in je izjemno preprost za oblikovanje. 

1. Samozavesten in prilagodljiv: dolgi paž

Sodoben in prilagodljiv, s frufrujem ali brez – kakor se vam ravno zahoče. Dolgi paž z učinkom balayaga je primeren za vse vrste las in oblike obraza. Celo pred spontano sklicano videokonferenco ste s to pričesko v hipu kot iz škatlice. Nežni prehod med dolžino podari lasem volumen. 

2. Čuten in minimalističen: kratki paž

Kratek, strukturiran paž je primeren za vsak tip las, v kombinaciji s predrznim frufrujem pa je prava paša za oči. Nasvet za oblikovanje: Paž izpade še posebej naravno, če lase sušite z glavo navzdol pri nižji temperaturi, saj postane pričeska bolj živahna. Če uporabite še kodralnik, bo ta videti tudi polnejša in bolj razigrana. 

Kratki lasje za pogumne in odkrite ženske 

Od predrzno skuštranih do oblike pričeske »bundesliga« - kratki lasje so modni in nikoli dolgočasni. Res je, da morajo nekatere ženske zbrati veliko poguma za to spremembo, a obljubimo vam, da se splača biti drzen! 

1. Kratko in sladko: kratka pričeska pixie

Kratka pričeska pixie je vse od 60. let prisotna tako na modnih pistah kot v vsakdanjem življenju. Je športna, nezahtevna in primerna za oba spola. Lasje so lahko postriženi na kratko ali resasto, je ji dodate še blond pramene, bo pričeska videti bolj strukturirana. Nasvet za oblikovanje: za živahen neurejen učinek lase polikajte od znotraj navzven, da bodo konice štrlele v vse strani. 

2. 80. leta se vračajo: »bundesliga« pričeska

Ta prepoznavna pričeska nas spremlja vsaj že od zgodnjih osemdesetih. V določenem obdobju je bila popularna z resastim frufrujem in postriženimi lasmi ob straneh, pozneje pa s stopničastim prehodom med različnimi dolžinami las. Letos svet osvaja v novi izvedbi, kjer so lasje na tilniku dolgi, po vrhu glave pa so zelo strukturirani. 

Naš nasvet

S sijočo sivo barvo bo kratka pričeska prišla še posebej do izraza.