Active Beauty
Moške pričeske: brezčasne pričeske so trend leta 2021

Takšne so zapovedi za moške pričeske.

Moške pričeske: brezčasne pričeske so trend leta 2021

Nove začetke pogosto obeležujemo z novo pričesko. S temi kratkimi in brezčasnimi frizurami navdušujejo moški v letu 2021 in ženske jih obožujejo.

Če nimate pleše, se lahko poigravate s poljubnimi videzi, s striženjem pa lahko povsem spremenite svoj videz. Ni dovolj, da so lasje le negovani, ključno je, kako uredite pričesko. Tudi moški si želijo urejenega videza, pa naj imajo brado ali so gladko obriti. Nove moške frizure, ki jih predlagajo dm-ovi strokovnjaki, so lahko klasične ali športno-ležerne, zelo kratke ali zimzelene. Vse pa so privlačne in zelo preprosto si jih lahko ustvarite sami.  

Nove moške pričeske: trendi 2021 v dm-u 

Kakšni so torej trendi pri pričeskah v letu 2021? Helmut Maier, dm-ov skrbnik kakovosti na področju friziranja, pravi takole: »Najpomembnejša je lagodnost. Pričeska mora biti kul, obenem pa praktična in nezamudna. Mislim, da se naša videza »Superdad« in »Gender« odlično vklopita v ta koncept.« 

Mehko postriženi tekoči prehodi, fleksibilnost in številne možnosti poigravanja to sezono odlikujejo dm-ove moške pričeske. 

Brezčasen in privlačen videz: kif (angl. quiff) – kratko postriženo ob straneh in daljše zgoraj  

Prefinjeno, a nezapleteno. Elegantno, a ne strogo. Ležerno, a nikoli neurejeno. Kif. Ta pričeska je kratko pristrižena ob straneh, medtem ko so lasje na vrhu glave daljši. Je klasika med moškimi pričeskami. Kul pričeska, ki poskrbi za kul videz, ne glede na starost. »Barvo las lahko pri tem videzu po potrebi poživite z naravnimi odtenki. Odlično pa izpade tudi s sivo meliranimi lasmi,« pravi Helmut Maier. 

Nasvet za oblikovanje: daljše pramene las posušimo s pomočjo okrogle krtače. Na prste nanesemo sprej za teksturo in s prsti gremo skozi lase. To je vse! 

Prednost te klasične pričeske je, da jo lahko hitro preobrazimo v seksi moker videz. Za privlačen videz lase enostavno pogladimo nazaj. Za mokri učinek priporočamo uporabo pomade. Razmažite jo med dlanmi in jo v lase vtrite od spredaj nazaj.Še zadnji poteg in pričesko učvrstite s sprejem, da bo obstojna cel dan in celo noč. 

Kratko in sproščeno: razmršeni lasje – ženske obožujejo razgiban videz

Ta preprost jutranje razmršen videz (out-of-bed-look) je prikupno pobalinski. Ustvarimo ga tako, da lase resasto postrižemo na kratko. Primeren je za moške, ki zjutraj nimajo časa in/ali volje za zamudno urejanje las. Pomembno: pričeska kljub sproščenosti ne sme delovati neurejeno. Zato svetujemo, da si privoščite redne obiske pri dm-ovih frizerjih.  

Naš nasvet

Po posameznih pramenih razporedite manjšo količino voska za še bolj kul učinek. Vrhunsko!