Active Beauty
Barvni trendi nohtov za leto 2023
Besedilo: Theresa Haidinger

Lepotne novičke

Barvni trendi nohtov za leto 2023

Z vami delimo, kateri barvni odtenki bodo to leto krasili vaše nohte. In kaj je najboljše pri barvnih trendih za to leto? To, da jih je enostavno poustvariti in da so primerni za vsako priložnost. Vsako leto nismo pozorni le na trende oblačil, temveč tudi na trende barvnih odtenkov na nohtih. To leto je jasno, da bodo na naših nohtih sijale barvite in živahne barve.
Vsako leto nismo pozorni le na trende oblačil, temveč tudi na trende barvnih odtenkov na nohtih. To leto je jasno, da bodo na naših nohtih sijale barvite in živahne barve.


V 2023 bodo nohti izstopali s pastelnimi barvami

Pastelni odtenki najrazličnejših barv so trenutno nadvse v trendu. Barva, ki še posebej kliče po poletju, je pastelno rumena. Ste mogoče že slišali za t. i. balerina nohte? Gre za nadvse nežen odtenek rožnate barve, ki krasi nohte marsikatere ženske. Kaj pa pastelno modra? Tudi ta barva bo nadvse popestrila vaš videz, dopolnite pa jo lahko z bleščicami.

Obožujemo roza barbi barvo

Ste že slišali za film Barbie, v katerem blestita Margot Robbie in Ryan Gossling? To leto bo marsikje kraljevala močna rožnata barbi barva, ki velja tudi za barvo priljubljene lutke Barbie – prav zato bo še posebej odlično videti na nohtih.

Naj zasije krom!

Z nohti v videzu kroma nas navdušuje marsikatera manekenka in vplivnica. Vsi, ki se navdušujejo nad toplimi odtenki, se lahko odločijo za odtenke zlate oziroma bakrene barve. Bodite drzni in vaši nohti bodo privabili marsikateri pogled.

Francoska manikira v različnih barvnih odtenkih

Zakaj ne bi za spremembo belih konic pri francoski manikiri zamenjali z različnimi barvnimi odtenki konic? Še posebej primerne bodo pastelne barve, ki bodo popestrile marsikateri videz. Za še več drznosti pa s konicami nohtov uskladite tudi odtenke senčil za veke.

Barva leta: Viva Magenta

Pri modnih ustvarjalcih je bila to leto nadvse priljubljena živo rdeča barva. Če si želite svoj videz dodatno popestriti, pa se odločite za odtenek viva magenta, ki izraža notranjo moč, optimizem in neustrašnost.

S temi izdelki boste do trendov nohtov za leto 2023

Bogat barvni rezultat s samo enim potegom čopiča

„Lak za nohte Easy & Speedy - št. 320" znamke trend it up

Nakupujte v dm spletni trgovini

Hitro sušenje in gel-finish učinek

„quick'n ultra stay lak za nohte - 322/275“ znamke s-he colour&style

Nakupujte v dm spletni trgovini

Formul z vitaminom E, ki dopušča da nohti dihajo

„Miracle Pure Nagellack - Nr. 265 Fiery Fuchsia” znamke MAX FACTOR

Nakupujte v dm spletni trgovini

V trendi pastelni rumeni barvi

„Miracle Pure Nagellack - Nr. 500 Lemon Tea“ znamke MAX FACTOR

Nakupujte v dm spletni trgovini