Active Beauty
Trendovske in sproščene pričeske zanj: Moške frizure 2024
Besedilo:

Trendi pričesk

Trendovske in sproščene pričeske zanj: Moške frizure 2024

Strokovnjaki v dm Studiu predstavljajo kolekcijo trendovskih in sproščenih moških pričesk za leto 2024.

Moške pričeske – Unisex stil in surferski videz

Ta stil je popoln za fante in moške z nekoliko daljšimi lasmi ali pa tiste, ki si jih želijo pustiti rasti. S poudarkom na mehkih linijah in daljših zgornjih laseh ustvarimo naraven rezultat, s tankimi svetlimi prameni pa vdahnemo pričeski še več življenja. Trend je še posebej priljubljen pri mlajših generacijah in uporabnikih TikTok-a. Tako imenovano surfersko pričesko lahko nosite naravno in razgibano, z več volumna, ali pa z gelom za lase ustvarite moker videz.

Nasvet za urejanje pričeske doma: Za pričesko, ki izgleda kot na plaži, lase oblikujte še rahlo vlažne in nato pustite, da se posušijo.

Klasika – moške pričeske, s katerimi ne boste imeli veliko dela

Klasičen moški videz v letu 2024 navdušuje v mnogih različicah. Pričeske tako vključujejo daljše, mehkejše linije in s tem nakazujejo trend v smeri puščanja dolgih las. Hkrati pa so popularne tudi krajše pričeske bolj strogih linij. Posebnost je barva: Z uporabo tehnike poudarjanja sivih las lahko izboljšamo videz sivih las in ustvarimo t. i. učinek “sol in poper”. Pri tem je najbolje uporabiti naravno barvo za lase v odtenku “Dove Grey” (golobje siva).

Nasvet za več volumna: Izdelke za oblikovanje las nanesite na še vlažne lase in jih nato posušite s sušilnikom.
Najboljše izdelke za oblikovanje las za moške poiščite tukaj!