Active Beauty
Dezodoranti brez aluminija: izdelki za preprečevanje neprijetnega telesnega vonja
Besedilo:

Dobra zaščita

Dezodoranti brez aluminija: izdelki za preprečevanje neprijetnega telesnega vonja

Kakšna je moč novih dezodorantov brez aluminija? Kljub temu, da so brez aluminija, alkohola in parabenov, ščitijo pred neprijetnim telesnim vonjem in madeži potu, in to celo pri visokih temperaturah in intenzivnem športu.

Odlična izbira za intenzivno vadbo

Iščete popoln dezodorant za uporabo med športom? Brezskrbno se posvetite aktivnostim v katerih uživate in pri tem pozabite na potenje. Dezodorant Borotalco Pure je dezodorant, ki dovoli vaši koži, da diha. Njegova formula brez aluminijevih soli zagotavlja dolgotrajno svežino. Borotalco Pure deodorant vsebuje kombinacijo not zelenega čaja in svežih limet, kar vas zagotovo ne bo pustilo ravnodušne.

Za športnike

„Deodorant roll-on Pure“ znamke Borotalco

Nakupujte v dm spletni trgovini

Učinkovit dezodorant za občutljivo kožo

Občutek svežine, povsem brez parfuma: dezodorant v kamnu, brez parfuma, znamke Crytal je odlična izbira za občutljivo kožo. Izdelek je veganski in izdelan brez mineralnih snovi, obenem je neleplljiv in ne pušča sledi. Idealen je tako za moške kot ženske, primeren pa je tudi za na pot.

Nežen do kože

„Deodorant v kamnu“ znamke Crystal

Nakupujte v dm spletni trgovini

Dezodorant brez aluminija – moški vonj s hladilnim učinkom

Učinkovit dezodorant s hladilnim učinkom in koži prijaznim učinkovalnim sistemom z aloe vero brez aluminija, kar 24 ur skrbi za zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem ter za negovan in suh občutek na koži brez belih sledi.

Dišava za moške

„Deodorant v spreju Fresh“ znamke Balea MEN.

Nakupujte v dm spletni trgovini

Močna zaščita brez mikroplastike

Izjemno učinkovit kremni dezodorant znamke Balea je idealen za uporabo na poti, saj ga na letalo lahko nesete tudi v ročni prtljagi. Deluje 24 ur, pri čemer zmanjša potenje in neprijetne vonjave. Krema z napredno formulo s cinkom in prijetnim sadno-cvetličnim vonjem maline in magnolije, vam bo dala 24-urno zaščito pred neprijetnim vonjem ter omogočil vsakodnevne aktivnosti brez skrbi zaradi znojenja. izdelek je na voljo v priročni embalaži, ki prijaznejša okolju in ne vsebuje mikroplastike.

Izjemna moč

„Deodorant v obliki kreme z vonjem maline in magnolije“ znamke Balea

Nakupujte v dm spletni trgovini

24-urna zaščita z naravnimi sestavinami

Ko občutek, kot da ste ravnokar stopili izpod prhe, traja ves dan: Za to poskrbi dezodorant v razpršilu z vonjem limete in žajblja znamke alverde. Izdelek s posebno formulo, učinkoviti ščiti pred neprijetnimi vonjavami ter hladi tudi ob vročih poletnih dneh in učinkuje pred neprijetnimi vonjavami do 24 ur.

Osvežujoče

„Deo razpršilec z bio limeto in bio žajbljem“ znamke alverde NATURKOSMETIK

Nakupujte v dm spletni trgovini

48 urna zaščita

Dezodorant v stiku z aktivnim magnezijem Rain in The Woods znamke Foamie vsebuje magnezijev kompleks, ki zagotavlja še posebej dolgotrajno zaščito. Deluje tako, da magnezijeve soli neposredno absorbirajo nekaj potu in loja. Poleg tega s posebno tehnologijo zavira razmnoževanje bakterij, ki povzročajo neprijeten vonj in zaustavlja proces, v katerem znoj pridobi neprijeten vonj. Izdelek je tudi okolju prijazen, saj njegova embalaža v celoti ne vsebuje plastike.

Dolgotrajno učinkovanje

„Dezodorant v spreju Epic Fresh“ znamke Axe

Nakupujte v dm spletni trgovini