Active Beauty
Jesenski trendi ličenja

Make-up, ki pusti vtis

Jesenski trendi ličenja

Adijo, poletni videz brez ličil! Sedaj je čas za bleščice, glamur in čudovite barve – to so trendi ličenja za jesen 2022!

Trende ličenja za jesen 2022 naravnost obožujemo!

Trenutni modni trendi za jesen 2022 narekujejo bleščice in svetleče kamenčke. Trendi ličenja za jesen 2022 nas naravnost vabijo k ličenju! 

Paša za oči – obrazni kamenčki 

Svetleči kamenčki »Face Gem« niso več namenjeni samo za posebne priložnosti. Na naše veselje so bleščice na obrazu sedaj primerne za prav vsak dan! Za bolj umirjen videz namestite bleščeče kamenčke samo v zunanji in notranji kotiček oči. Za glamuroznejši videz pa kamenčke uporabite tudi namesto črtala za oči. Če se odpravljate na zabavo, kombinirajte kamenčke različnih velikosti in barv. Nasvet: običajno so kamenčki samolepilni, pritrdite pa jih lahko tudi z lepilom za trepalnice. 

Trendi ličenja za jesen 2022: prevladuje srebrna! 

Čas je, da naravne in »nude« odtenke postavite na stranski tir. Da bo vaša barva oči zažarela, uporabite črtalo za oči in senčilo v kovinsko srebrni barvi. Kot mačje oko ali kot osvetlitev v notranjem kotičku očesa bo srebrno črtalo za oči delovalo nevpadljivo. Če pa želite zares pustiti vtis, nanesite senčilo za oči na celotno veko. Da bodo nanesena ličila obstojna, vedno najprej nanesite podlago. Tako se narejena črta ne bo razmazala in bo ostala lepa. Make up za oči lahko kombinirate tudi z obraznimi kamenčki. 

Dih jemajoča manikura z lakom za nohte z bleščicami 

Najprej nanesite podlak, da bo manikura obstojnejša. Nato odvisno od prekrivnosti nanesite eno ali dve plasti laka za nohte in pustite, da se posuši. Na koncu nanesite še lak z bleščicami. Nasvet: Če želite več bleščic, lahko lak z bleščicami nanesete s pomočjo gobice za ličenje. Da bo manikura obstojna in bodo nohti videti čudovito sijoči, za zaščito nanesite še nadlak.
 

S temi izdelki lahko ustvarite bleščeč videz 

Za osupljivo poudarjene oči

„Svinčnik za oči Contour & Glide Kajal 033” znamke Trend !t up

Kupite zdaj v dm spletni trgovini

Za bleščeč zaključek

"Mini lak za nohte 415” znamke Depend

Kupite zdaj v dm spletni trgovini

Visoka prekrivnost že ob prvem nanosu

„Lak za nohte Urban Safari 010” znamke Trend !t up

Kupite zdaj v dm spletni trgovini

Vodoodporno črtalo za oči

„Tekoče črtalo za oči - bleščice 002” znamke s.he stylezone color&style

Kupite zdaj v dm spletni trgovini