Active Beauty
Tri praznične pričeske za božično večerjo oz. silvestrovo
Besedilo:

Glamurozen videz

Tri praznične pričeske za božično večerjo oz. silvestrovo

Te tri zimske praznične pričeske so naše najljubše! Z njimi lahko povsem preprosto pričarate elegantne trendovske videze, ki so primerni za božično večerjo ali novoletno zabavo, ne glede na to, ali imate kratke ali dolge lase.

Praznične pričeske z dih jemajočim trakom za lase

Najlepša pričeska za božično večerjo je trendovski videz z dih jemajočim širokim trakom. Še zlasti praznično delujejo žametni ali satenasti trakovi z okraski, kot so bleščice ali biserčki. Za to praznično pričesko je značilno, da so lasje razpuščeni. Z likalnikom za lase ali kodralnikom lahko oblikujete nežne kodre. Lase počešite za ušesa in jih utrdite z nežnim lakom za lase. Na konice nanesite nekaj olja za lase. Na koncu namestite trak za lase, in sicer nekje na sredino glave.

Popoln videz za zabavo: glamurozen čop

Za ta videz je značilno, da so lasje še zlasti sijoči in gladki. Oblikovanje se začne že pri umivanju las. Lase operite s šamponom z vlažilnim učinkom. Uporabite masko za lase s keratinom in jo pustite nekaj časa, da začne učinkovati. Pred oblikovanjem z likalnikom po laseh razpršite zadostno količino spreja za zaščito pred vročino, po dolžini in konicah pa nanesite olje za lase. Z likalnikom zgladite lase, in sicer pramen za pramenom, konice pa zavihajte navzgor in navzven. Lase spnite visoko v čop in po potrebi konice še naknadno oblikujte. Pri tem videzu je izjemno pomembno, da so konice las zasukane nazaj oz. navzgor. Na glavnik nanesite nekaj laka za lase in počešite dokončano pričesko. Tako boste utrdili videz, kratki lasje pa ne bodo štrleli. Nazadnje pa okrog elastike za lase z žametnim trakom naredite pentljo.

Praznične pričeske s pentljo: pričeska z dvema pentljama

Če so lasje naravno skodrani, jih lahko pri umivanju učvrstite s »curly girl« metodo (cgm). Če pa imate ravne lase, nanje najprej nanesite zaščito pred vročino, nato pa jih nežno skodrajte s kodralnikom ali likalnikom za lase. Lase razdelite v dva dela ter jih na desni in levi strani za ušesom spnite v dva čopa, prek vsake gumijaste elastike pa zavežite žametno pentljo. Izvlecite nekaj posameznih pramenov, ki naj bodo spuščeni ob obrazu, po potrebi pa jih še malenkost skodrajte s kodralnikom ali z likalnikom.

Praznične pričeske: s tem izdelkom vam bo uspelo

Negovalna formula s pantenolom in riževim proteinom

„Dvofazni sprej za zaščito las pred vročino“ znamke Balea


Kupite zdaj v dm spletni trgovini