Active Beauty
Barva leta 2023: Odtenek digitalne sivke
Besedilo:

Ostanite v trendu

Barva leta 2023: Odtenek digitalne sivke

Trendovska barva leta 2023 je odtenek digitalne sivke. Z vami delimo nasvete in trike, kako lahko pričarate čudovit videz v vijoličnih odtenkih na obrazu in nohtih.

Barva leta 2023 je odtenek digitalne sivke

Odtenku very peri, ki je kraljeval preteklo leto, sledi odtenek digitalne sivke. To dodatno potrjuje dejstvo, da je vijolična barva nadvse v trendu. Popestrila bo videz vsem, ki se radi poigrajo z barvami na svojih nohtih in pri ustvarjanju make upa.


Kako ustvariti make up v odtenku sivke

Osnova: Na kožo najprej nanesite primer, čezenj pa nato še podlago za obraz, da ustvarite enakomeren videz kože. Na lica in greben nosu nanesite senčilo za lica v toplih odtenkih breskve. Ličnice in obrvi poudarite z osvetljevalcem.
Oči in obrvi: Po potrebi obrvi nekoliko pobarvajte in jih nato z gelom za obrvi počešite proti liniji las. Na veke najprej nanesite podlago za senčila za oči, ki bo barvo dodatno poudarila, poleg tega pa se bo na vekah obdržala čez cel dan. Z ozkim čopičem senčilo v odtenku sivke nanesite vzdolž zgornje in spodnje linije trepalnic ter ga dobro zabrišite. S prstom malo senčila nanesite tudi v notranji kotiček očesa. Z istim ozkim čopičem ustvarite videz mačjih oči in črto nato rahlo zabrišite. Za privlačen videz lahko dodatno eksperimentirate še z belim črtalom za oči. Na koncu na sredino veke nanesite malo osvetljevalca.
Ustnice: Videzu v odtenku sivke še posebej lepo pristajajo topli odtenki marelice. Za to izberite rdečilo za ustnice s sijočim videzom ali pa balzam za ustnice z barvnimi pigmenti. Da bi videz ohranili naraven in ne preveč umeten, svinčnika za ustnice ne uporabite.

Nohti v barvi digitalne sivke

Barva leta 2023 bo zagotovo popestrila vaše nohte. Še posebej je odtenek sivke videti odlično v kombinaciji z mat nadlakom. Če imate raje klasiko, pa pri francoski manikiri belo konico zamenjajte z odtenkom v barvi sivke. Z njo lahko pričarate tudi motiv valov na nohtih, ki so bili v trendu v 70-ih letih prejšnjega stoletja. Ste postali radovedni? Tukaj boste izvedeli, kako si lahko takšne nohte uredite kar doma.

Navdušenje nad vijolično barvo - izdelki v barvi leta 2023:

Za svež in edinstven izgled vaših oči

„Senčilo za veke Shimmer Cream 010” znamke trend !t up

Nakupujte v dm spletni trgovini

Za zapeljive poglede

„Tekoče črtalo za oči Quick Eyeliner Violet 158/004” znamke s-he colour&style

Nakupujte v dm spletni trgovini

Šminka, ki spreminja barvo

„Šminka Space Glow“ znamke essence

Nakupujte v dm spletni trgovini

Biserno vijolična bo odlično dopolnila vaš videz

„Lak za nohte Disney Villains – Maleficent“ znamke Catrice

Nakupujte v dm spletni trgovini

*Na voljo samo v dm spletni trgovini