Active Beauty
Jesenski sijaj: Make up v zlatih tonih

Zlati dnevi

Jesenski sijaj: Make up v zlatih tonih

Sijoča polt in make up v zlatih tonih, ki pusti vtis, pristajata vsem odtenkom kože. Z naslednjimi navodili vam bo uspelo ustvariti preprost videz, ki bo poskrbel za obilico sijaja v vsakdanjem življenju!

Make up v zlatih tonih: Ta lepotni trend pristaja vsakomur!

Bleščeča polt

Osnova za videz je lepa, sijoča polt. Nanesite malo BB-kreme in jo vtrite z gobico za ličenje. Za poseben sijaj lahko v podlago vmešate nekaj kapljic tekočega osvetljevalca. Na lica in čisto nežno tudi na nosni greben nanesite kremno rdečilo in ga dobro porazdelite. Osvetljevalec bo poudaril ličnice. S toplim bronzerjem nato poudarite naravne sence na obrazu.

Zlate oči in naravne obrvi

Pri nanosu ličil v zlatih tonih začnite s podlago, ki jo nanesete na premični del veke. Pri senčilu za veke z bleščicami je še posebej pomembno, da se bleščice dobro utrdijo, sicer bi se tekom dneva razmazale po obrazu ali zdrsnile v pregib veke. Zlato senčilo za veke nanesite na premični del veke in ga pogladite. V notranji kotiček očesa in na lok obrvi nanesite malo osvetljevalca. Vzdolž notranjega dela trepalnic z ozkim čopičem prav tako nanesite malo senčila za veke. Na koncu namažite trepalnice.

Obrvi pustite popolnoma naravne. Dlačice počešite z barvnim gelom za obrvi v smeri njihove rasti. Ličila utrdite s sprejem za utrjevanje.

Ustnice, ki bodo pustile vtis

K make upu za oči v zlatih tonih se posebej lepo podajo klasična rdeča barva in odtenki jagodičevja. Šminko dopolnite s prozornim glosom za ustnice z drobnimi bleščicami.

Lesketajoči se lak za nohte

Da bo svetleča manikira obstojnejša, najprej nanesite plast podlaka. Nato s čopičem nanesite dve plasti zlatega lesketajočega se laka za nohte. Če se vam bleščic še ne zdi dovolj, lahko nanesete še eno plast laka za nohte z večjimi koščki bleščic. Na koncu zaščitite manikiro z nadlakom, pri čemer ne pozabite na konice nohtov.

Make-up v zlatih tonih lahko ustvarite s temi izdelki:

Visokopigmentirana barva

enčilo za oči Art Couleurs – št. 360 Golden Leaf« znamke Catrice

Kupite zdaj v dm spletni trgovini

Primerno za vsak odtenek kože

Paleta osvetljevalcev »Choose Your Glow« znamke essence cosmetics

Kupite zdaj v dm spletni trgovini

Visokopigmentirana barva

Vodoodporni svinčnik za oči »Contour & Glide Kajal – št. 084« znamke trend !t up

Kupite zdaj v dm spletni trgovini