Active Beauty
Parfum kot darilo: najlepše dišave za vaše najdražje

Valentinovo

Parfum kot darilo: najlepše dišave za vaše najdražje

Frazi „to mi diši“ ali „nekaj mi smrdi“ nista iz trte izviti. Naš vonj je pomemben odločevalec tudi, ko gre za partnerske zveze. Znanstveniki so v raziskavah ugotovili, da tiste ljudi, ki se med seboj dobro ujemajo, medsebojno zelo privlači tudi vonj drug drugega. Ko torej podarjamo parfum ali si izbiramo partnerja, je dobro zaupati svojemu nosu. Če ob sebi že imate svojega srčnega izbranca, se bo ta prav gotovo razveselil skrbno izbrane dišave.
Parfumi veljajo za enega najbolj priljubljenih, a obenem najbolj kočljivih daril. S pomočjo spodnjih nasvetov bo izbira parfuma za darilo mačji kašelj.

Prebudite detektiva v sebi in poskusite ugotoviti, kakšne dišavne note so všeč vašemu obdarovancu ali obdarovanki. Zastavite ji ali mu nekaj spretnih, neočitnih vprašanj ali se na skrivaj razglejte po njeni oz. njegovi dosedanji zbirki parfumov.

Poleg ustrezne dišave šteje tudi videz: z dovršenim darilnim pakiranjem v kombinaciji z dišavno noto po okusu obdarovanke ali obdarovanca boste kaj lahko zadeli v polno.

Tukaj preberite o najustreznejših načinih nošenja izbranega parfuma.

Parfum kot darilo za valentinovo: kako izbrati pravo dišavo

Srčne parfumske note: ženska dišava za valentinovo

Cvetlične note za močne ženske

„Boss Ma Vie Pour Femme Eau de Parfum“ znamke Hugo Boss

Nakupujte v dm spletni trgovini

Privlačno: moška dišava za valentinovo

Dišava, ki privlači poglede

„Born to Shine Eau de Toilette Man“ znamke POLICE

Nakupujte v dm spletni trgovini

Več nasvetov o dišavah boste našli tukaj

Ko parfum enkrat izberete, se obvezno posvetite tudi darilnemu pakiranju. Seveda boste tudi v trgovini našli lepe in ustrezne pripomočke, da v stilu prezentirate izbrano stekleničko. A zakaj se ne bi v zavijanju preizkusili kar sami in pri tem domišljiji pustili prosto pot? Morda vas bo nagovorila katera izmed naslednjih idej:
  • Srčki iz papirja: iz svilenega papirja izrežite majhne srčke in jih nalepite na embalažo. Da ustvarite prikupen 3D-učinek, lepilo nanesite samo v navpični liniji na sredini, tako da bo srce plapolalo. Povsem preprosta tehnika in privlačen rezultat.
  • Prešano cvetje: pri tej tehniki morate cvetove 1–2 tedna sušiti obložene z dvema težkima knjigama. Nato jih s pomočjo darilnega papirja ali z darilnim trakom pritrdite na vrat stekleničke parfuma.

Naš nasvet

Ali vaša boljša polovica ni navdušena nad uporabo parfumov? Ali pa vas zgolj zanima še več izvirnih idej za darilo? Poiščite jih na dm tematskih podstraneh.