Active Beauty
Avra manikira – preberite, kako v nekaj preprostih korakih do najnovejšega trenda nohtov
Besedilo:

Sami ustvarite avra manikiro

Avra manikira – preberite, kako v nekaj preprostih korakih do najnovejšega trenda nohtov

Okrog nežni, v sredini kričeči – nohti s posebnim umetnostnim pridihom bodo to sezono še posebej priljubljeni. Preberite, kako ustvariti čudovite mehke barvne prehode.

Kaj je avra manikira?

Ombré nohti na nekoliko drugačen način – pri trendovski avra manikiri barvni prehod ne poteka kot običajno od zgoraj navzdol, temveč od znotraj navzven. Tudi tu si lahko pri nanosu pomagate z gobico za nanos ličil, možnosti barvnih kombinacij pa so neskončne. Uporabite lahko na primer tudi barve, ki so povezane z vašim astrološkim znakom. Posebej priljubljen je videz, pri katerem je sredina nohta obarvana v temnejšem odtenku, zunanji del pa je svetlejši.

Nega in osnova

Za lepo negovane roke najprej s svinčnikom za odstranjevanje obnohtne kožice podrgnite vzdolž nohtne posteljice in pustite učinkovati približno pet minut. Nato s konico svinčnika kožico enostavno potisnite nazaj. Bodite pazljivi, da ne poškodujete nohtne posteljice. Z vodo in milom previdno odstranite ostanke obnohtne kožice, nato pa na nohte nanesite podlak.

Kako ustvariti avra manikiro

Pripravite si ploščato gobico za nanos ličil. Z njo nanesite lak za nohte v svetlem lila odtenku, in sicer tako, da na vsakem nohtu oblikujete elipso, sredino nohta pa pri tem pustite neobarvano. Nato z rdečim lakom s pomočjo gobice zapolnite sredino nohta. Obe barvi naj se že na gobici med seboj nekoliko prekrivata. Z gobico nekajkrat potapkajte po nohtu, nato pa nanjo nanesite še nekaj laka in nanos ponavljajte, dokler ne dosežete želene prekrivnosti in barvnega prehoda.

Zaključni detajli za lepe nohte

Pri manikiri z gobico pogosto pride do packarij. Če se zgodi, da poleg nohta pobarvate tudi njegovo okolico, na primer obnohtno kožico ali konice prstov, lahko lak hitro odstranite: Vatirano palčko namočite v odstranjevalec laka za nohte in nežno pobrišite odvečen lak. Najbolje je, da se tega lotite, ko se lak že nekoliko posuši, a je še vedno vlažen. Ker se mora več plasti nanosa na nohtih popolnoma posušiti, je priporočljivo, da nohte sušite nekoliko dlje časa. Po približno 15 minutah na nohte nanesite še nadlak, ki bo poskrbel za dodatno zaščito in daljšo obstojnost.

Sijoči avra nohti

Ljubiteljice nežnih in subtilnih dizajnov lahko preizkusite eno od različic avra manikire, ki ga je navdihnila Haley Bieber s svojimi nohti v videzu “Glazed Donuts”. Pri t. i. glazirani različici avra manikire namesto intenzivnih barv uporabimo nude odtenke. Postopek ostane enak, vendar se kot osnovni lak uporabi nude odtenek in za notranji nanos mlečno bela barva. Seveda lahko odtenka uporabite tudi obratno. Za zaključek lahko nanese še nadlak s bleščicami, kar bo videzu podarilo tipičen glaziran finiš.

S temi izdelki boste ustvarili čudovito avra manikiro

Odsev kot v ogledalu

„Lak za nohte Color & Care, 90 Milky Rose, 10 ml“ znamke alverde NATURKOSMETIK

Kupite zdaj v dm spletni trgovini

Krepi in neguje nohte

„Lak za nohte Easy & Speedy 235, 6 ml” znamke trend !t up

Kupite zdaj v dm spletni trgovini

Za hitro sušenje

„Podlak in nadlak za nohte Quick Dry, 10,5 ml” znamke trend !t up

Kupite zdaj v dm spletni trgovini