Active Beauty
Barbiecore: zato zdaj vsi nosijo rožnato

Think Pink!

Barbiecore: zato zdaj vsi nosijo rožnato

Ko smo videli prve izseke novega filma, nas je zajela prava Barbie vročica. Po navdihu naše najljubše punčke bomo sedaj preizkusili nov trend Barbiecore, ob katerem ne boste mogli ostati slabe volje.

Popolna oprava v trendu Barbiecore

Bi se oblačile kot barbika? Potem ne obstaja samo ena prava oprava. Barbika namreč opravlja že več kot 200 poklicev. Od astronavtke do profesionalne nogometašice in princese, vse smo že videli. Trend Barbiecore je torej mogoče nositi tudi v pisarni. Pomembni so predvsem rožnati poudarki. Če želite biti še posebej zveste izvirniku, izberite dodatke v barvi Pantone 219 C, saj je to uradna Barbie-rožnata.


Tako se naličite v slogu Barbiecore

Brezhibna polt

Za značilno zdravo zagorelo polt vsak dan v dnevno nego vmešajte tri kapljice za samoporjavitev, dobro porazdelite po obrazu in rahlo razmažite tudi po vratu navzdol. S podlago, kremo BB ali kremo CC pričarajte brezhibno polt. Nanesite rožnato rdečilo po licih in narahlo tudi po nosnem grebenu. Izberite osvetljevalec z rožnatimi odtenki in z njim poudarite ličnice in lok obrvi.

Poudarite oči

Uporabite primer, da bodo ličila na očeh lahko zdržala ves dan in se ne bodo nabirala v pregibu veke. Nanesite močno rožnato senčilo po celotni veki. Poudarite tudi spodnje trepalnice. Na sredino veke nanesite rožnato senčilo za veke z bleščicami. Klešče za vihanje trepalnic rahlo segrejte s sušilnikom za lase in trepalnicam dodajte volumen in živahnost. Nato na trepalnice bogato nanesite maskaro. Ko se maskara posuši, nalepite še umetne trepalnice. Če želite nekoliko subtilnejši videz, si lahko prilepite zgolj posamezne trepalnice na zunanji rob. Nasvet: z belo barvico poudarite notranjo linijo spodnje veke. Tako boste oči optično povečali.

Povsem rožnate ulice

Najprej obrobite in poudarite ustnice z rožnatim črtalom za ustnice. Nato ustnice tudi pobarvajte, da bo podlaga za šminko bolj obstojna. Izberite šminko v intenzivni rožnati barvi v odtenku fuksije. Za optično večji volumen najprej nanesite svetlejši glos za ustnice na notranjost ustnic. Na zunanjo stran nanesite temnejši glos. Nato ustnice počasi stisnite skupaj, da se vsi odtenki med seboj povežejo.

Pričeske Barbiecore

Rožnati lasje v odtenkih, vse od živahnih do pastelnih, so zdaj v modi. Za neodločene obstajajo tudi prelivi za lase, ki se hitro sperejo.
Za čop v slogu Barbie, poln volumna, si naredite čop visoko na glavi. Razdelite lase med gumico za lase in glavo ter celoten čop od spodaj navzgor povlecite skozi. Nato rahlo povlecite za gumico za lase, dokler čop ni na pravem mestu, in videz je gotov.

S temi izdelki vam bo videz Barbiecore zagotovo uspel

Paša za oči in zapestje

„Elastike za lase iz tila v oranžni, rožnati, vijoličasti barvi“ znamke ebelin


Nakupujte v dm spletni trgovini

Za svežo polt

„Rdečilo za lica perfect True Mathc, 90 Luminous Rose“ znamke L’ORÉAL PARIS

Nakupujte v dm spletni trgovini

Z izrazitimi odtenki

„Paleta senčil za veke – Rocky Rose” znamke trend !t up


Nakupujte v dm spletni trgovini
*na voljo v spletni trgovini dm.si in v aplikaciji Moj dm