Active Beauty
Poletni instagram trend: Barvna francoska manikira
Besedilo:

Poletni nohti

Poletni instagram trend: Barvna francoska manikira

Klasična francoska manikira bo to poletje zasijala v pisani preobleki: Barvite konice bodo pravi hit poletnih videzov in zabav.

Francoska manikira: Večna klasika

Elegantno, preprosto, brezčasno: Klasična francoska manikira se poda vsakemu videzu, dlani pa naredi nežne in negovane. Nič čudnega, da se trend nohtov, ki je bil zelo priljubljen v devetdesetih in na začetku 21. stoletja, zdaj vrača v sam vrh priljubljenosti. Pri francoski manikiri nohte nalakiramo z nevtralnim lakom v nude ali bledo rožnatem odtenku, konice pa poudarimo z belim lakom.

Popolna oblika nohtov za barvito poletno francosko manikiro

Prvotno so h klasični francoski manikiri spadali kratki in oglati nohti, v zadnjem času pa je zahvaljujoč vplivnicam, kot je npr. Hailey Bieber s svojim trendom Glazed Donut, postala najbolj priljubljena oblika mandlja. Sicer pa je pri francoski manikiri dovoljeno vse, kar vam ustreza, ne glede na to, ali so nohti kratki, dolgi, ovalni oz. koničasti ali kvadratni.

Čas je za barve: Poletna francoska manikira

To poletje bo francoska manikira zasijala v novi preobleki, saj bodo namesto bele barve konice nohtov odete v različne odtenke barv. Francoska manikira z razigranimi, pisanim konicami prinaša popolno poletno vzdušje in dobro razpoloženje! Privoščite si lahko marsikaj – lahko jih ustvarite v videzu “barbiecore” z živahno roza barvo, v barvi leta 2024 barvi "peach fuzz" ali nežni svetlo modri barvi. Pustite domišljiji prosto pot in se ravnajte po svojem počutju.

V sedmih korakih do barvite poletne francoske manikire:

  1. Nohte s pilico oblikujte v želeno obliko. Pri tem pazite, da nohte pilite samo v eno smer, saj se s tem izognete razpokam. Morebitne ostanke laka odstranite z odstranjevalcem laka za nohte. Nežno potisnite obnohtno kožico nazaj in morebitne ostanke odstranite z mlačno vodo.
  2. Da preprečite dolgoročno obarvanje nohtov zaradi barvnega laka in hkrati izravnate morebitne nepravilnosti na površini nohta, nanesti prozoren podlak in pustite, da se posuši.
  3. Na suhe nohte nanesite barvni lak v rožnati ali nežno bež barvi in pustite, da se posuši.
  4. Ko se lak posuši, na nohte nalepite šablone za francosko manikiro. Namestite jo tik za robom nohta, tako da konico nohta nad šablono lahko nalakirate. Šablonska nalepka naj sledi obliki konice nohta.
  5. V naslednjem koraku na konice nanesite lak v beli barvi. Nič zato, če greste z nanosom malo čez rob, saj šablona ščiti prehod med konico in nohtom. Pri ustvarjanju manikire pustite domišljiji prosto pot – konice lahko pobarvate v enoten odtenek, ali pa uporabite več različnih in s tem naredite manikiro bolj razigrano.
  6. Ko se lak povsem posuši, šablone previdno odstranite.
  7. Na koncu za dodaten sijaj nanesite še prozoren nadlak, ki bo hkrati zaščitil barvite konice nohtov in zagotovil, da bo poletna manikira obstojna čim dlje.

Nasvet: V dm Studiu vam bodo uredili francosko manikiro v poletnem slogu in povsem po vaši izbiri.

Za lepo oblikovane nohte

ebelin safirna pilic za nohte, več različic

Kupite zdaj v dm spletni trgovini


Za nežno, a temeljito odstranjevanje laka na nohtih

Afrodita oljni odstranjevalec laka za nohte brez acetona Aroma

Kupite zdaj v dm spletni trgovini

Nega obnohtne kožice

ebelin odstranjevalec obnohtne kožice, več različic

Kupite zdaj v dm spletni trgovini

Vsestranski izdelek za zaščito nohtov

catrice nadlak in podlak za nohte Power Gel

Kupite zdaj v dm spletni trgovini

Za francosko manikiro v naravnem videzu

catrice lak za nohte Sheer Beauties Milky Not Guilty

Kupite zdaj v dm spletni trgovini

Hitro sušeč lak za nohte v videzu gela

s-he lak za nohte quick'n crazy 323/660

zdaj v dm spletni trgovini