Active Beauty
Make-up za praznično zabavo: to zimo izstopajte

Zvezda zabave

Make-up za praznično zabavo: to zimo izstopajte

Zunaj je hud mraz, a ko praznujemo z najboljšimi prijateljicami, srca zažarijo in oči zasijejo. To želimo poudariti tudi z našim make-upom: z našima dvema različnima make-upoma za praznično zabavo stavimo na izstopajoče kombinacije in zanimive kontraste. Po korakih vam bomo predstavili dva prav posebna videza. 

1. Make-up za praznično zabavo: ko rdeča sreča rožnato

Kdo pravi, da to ne gre skupaj: živo rdeče matirane ustnice in nežno, lesketajoče se rožnato senčilo za veke – s to nenavadno kombinacijo boste pritegnili vse poglede. Kajti na srečo je pri make-upu za praznično zabavo vse dovoljeno! In kar je najboljše: ta videz je zelo enostavno ustvariti.  
Make-up naj bo nevsiljiv, izogibajte se vpadljivim osvetljevalcem in močnim bronzerjem ter raje uporabite malo kompaktnega pudra. Z matirano podlago bodo rdeči in rožnati poudarki prišli bolje do izraza. 
Ko je osnova pripravljena, s finim čopičem na veko in na spodnji lok trepalnic nanesite nežno lesketajoče se rožnato senčilo za veke. Nato z mat nevtralnim odtenkom rožnate zabrišite linijo navzven. Če želite učinek še poudariti, namesto črtala za oči raje izberite intenzivno črne trepalnice. 
Zdaj je čas za zanimiv kontrast: poudarite svoje ustnice z živo rdečo mat šminko. Nanesite še čuten parfum in pripravljeni ste za zabavo!

 
 

2. Make-up za praznično zabavo: disko eleganca

Kot make-up za praznično zabavo lahko izberete svetleče senčilo za veke s kovinskimi delci in zelo dolge trepalnice iz sedemdesetih. In ustnice? Nevsiljive, v nežno rožnati barvi. To je najboljši način, da vaše oči zažarijo v sijaju svetlobnih verig. 

Tudi ta videz je najbolje ustvariti z nevpadljivo podlago. V nasprotju s prvo različico pa ni nujno, da je make-up zelo matiran. Podlago nanesite z gobico in ne uporabite preveč pudra, da bo vaša koža ohranila naraven sijaj. 
Pri ličenju oči najprej na veke nanesite primer za oči, da bo bleščeče senčilo obstojnejše. Nato na veke nanesite srebrno lesketajoče se senčilo. Barvo lahko potegnete tudi malce v notranji kotiček očesa – tako bodo vaše oči videti živahnejše in bolj sijoče.
Za prefinjen holografski učinek na srebrno senčilo s prsti nanesite malce bronastega bleščečega senčila. To bo zagotovilo prefinjeno igro barv na vaših vekah. Zdaj morate nanesti le še maskaro in vaš dramatičen videz oči je gotov. 
Da ne boste odvračali pozornosti od oči, nanesite na ustnice glos v rožnatem odtenku. Če želite svojemu videzu dodati še več leska, lahko nanesete tudi lak za nohte z bleščicami in nanj na koncu še nadlak z bleščicami. 

 

Nasveti za izdelke, s katerimi si boste lahko ustvarili praznični make-up!

Za izjemno dolžino in volumen

„Lash Sensational Sky High Mascara” znamke Maybelline New York

Kupite zdaj v dm spletni trgovini
 

 

Dolgoobstojna in z mat učinkom

„Mat tekoča šminka STAY 8h MATTE Dare You 08” znamke essence

Kupite zdaj v dm spletni trgovini
 

Svetleča tekstura in visoko pigmentirana barva 

»Senčilo za veke Art Couleurs – št. 350 Frosted Bronze«  znamke Catrice 

Kupite zdaj v spletni trgovini
 

 

Krepi in neguje nohte

„Nagellack Easy & Speedy – Nr. 130!“ znamke trend !t up

Kupite zdaj v spletni trgovini